ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.7.2018 | 17:44

Είμαι μελαγχολική

κι αυτό βγαίνει προς τα έξω, φαίνεται είναι ξεκάθαρο ρε παιδί μου.Θεωρώ πως είναι το μεγαλύτερο μείον μου να μη δείχνω ελκυστική.Τα τελευταία χρόνια το χω δεχτεί και δε το κρύβω. Φροντίζω τον εαυτό μου, ωραία είμαι αλλά δεν είμαι ανάλαφρη, φαίνεται πως σκέφτομαι , είμαι λίγο βαριά ίσως. Στον κόσμο μου και σοβαρή. Ακόμα κι όταν δεν είμαι, έτσι φαίνομαι.Νιώθω πως ο κόσμος αποστρέφεται όταν με κοιτά και νιώθω πως έχω χάσει τη γοητεία μου..παίζει;
17
 
 
 
 
σχόλια
Δεν νομίζω ότι η γοητεία χάνεται από αυτό, ίσα ίσα μπορεί να προσθέτει κι ένα μυστήριο ακόμα και μια ρομαντική δόση θα τολμούσα να πω. Σίγουρα όχι κάτι που να προκαλεί αποστροφή.
Εγω είμαι ακόμα μια που ταυτίζεται! Κι εγω νιώθω κάπως έτσι αλλα το ερμηνεύω λιγο διαφορετικά: ότι δεν πλησιάζουν τοσοι πολλοί οσοι παλιά επειδή πλέον βγαζω αρνητισμό! Αυτο σημαίνει οτι κάποια στιγμή αφήνουμε πίσω το ανεμελο και χαρωπο στυλακι και γινόμαστε πιο επιφυλακτικοί ως άνθρωποι. Και,προφανώς, οι γυρω μας λαμβάνουν τα vibes που εκπέμπουμε...
Ακριβώς αυτό. Έκανα παρόμοια σκέψη και την εξέφρασες τέλεια στο θαυμάσιο σχόλιό σου.Ειδικά αυτό το τελευταίο, πόσο αλήθεια: Αυτο σημαίνει οτι κάποια στιγμή αφήνουμε πίσω το ανεμελο και χαρωπο στυλακι και γινόμαστε πιο επιφυλακτικοί ως άνθρωποι. Πηγή: www.lifo.gr
Κοίτα ,Επειδή ο περισσότερος κόσμος είναι φουλ στα προβλήματα, ο καθένας με τα δικά του ,θέλει συνήθως ανθρώπους δίπλα του να τον ανεβάσουν ψυχολογικά .Εαν δείχνεις μόνιμα μελαγχολική ο άλλος θα σκεφτεί : Πωω εδώ δεν μπορώ να λύσω τα δικά μου ,θα φορτωθώ και τα δικά της ??Ναι ξέρω σκληρό αυτό που λέω αλλα συμβαίνει .Η κατήφεια συνήθως απωθεί και ας έχει γίνει μάστιγα για σχεδόν όλους .Σου είπα,όλοι μας κουβαλάμε το σταυρό μας το θέμα όμως είναι να μην το δείχνεις και μη το μεταφέρεις και στους γύρω σου .Επίσης το μόνιμα μελαγχολική ,γιατί έτσι ???
Εαν δείχνεις μόνιμα μελαγχολική ο άλλος θα σκεφτεί : Πωω εδώ δεν μπορώ να λύσω τα δικά μου ,θα φορτωθώ και τα δικά της ?? Πηγή: www.lifo.grΚάποιος άνθρωπος με μελαγχολικό βλέμμα δεν σημαίνει πως θέλει να φορτώσει απαραίτητα τα προβλήματά του στους άλλους.
Εγώ λεω: Βρήκα κάποιες πληροφορίες εδώ: https://www.clickatlife.gr/your-life/story/1595/feng-shui-i-dunami-tou-tsi-sti-zoi-sasΕντάξει, πλάκα έχουν αυτά τα πράγματα, το φενγκ-σούι κι αυτά, αλλά δε νομίζω ότι πρέπει κάποιος να αλλάξει την προσωπικότητά του και το στυλ του και να αρχίσει να πιστεύει σε τέτοια πράγματα περί μπλοκαρισμένης ενέργειας, κτλ...Οι άνθρωποι έχουν ψυχή, βάρη και συναισθήματα.Τέλος πάντων, προσωπική μου άποψη, ο καθένας ας την ψάχνει όπως του αρέσει.
Νομιζω οτι το site που επελεξες να διαβασεις για το τι εστι τσι δεν ειναι το καταλληλο.. https://www.shaolin.com.gr/articles/chinese-medicine/concept-of-qi-and-qi-gong.aspx#.Wz52mb2_w0MΘα σε κατατοπισει καλυτερα. Εκτος αυτου ομως το χρησιμοποιησα περιπαιχτικα. Κρατα το :Δεν θελουν να φορτωνονται μιζερια αυτο ειναι το σημαντικο.
Ευχαριστώ για το κατατοπιστικό άρθρο για το τσι, το διάβασα. Ενδιαφέρον είχε.Προσωπικά βρίσκω πολύ πιο γοητευτικούς τους ανθρώπους που ίσως να έχουν μελαγχολικό βλέμμα αλλά αξίζει τον κόπο να τους πλησιάσεις, να τους ξεκλειδώσεις, να δείξεις πραγματικό ενδιαφέρον γι' αυτούς και πολλές φορές σε αυτούς τους ανθρώπους κρύβονται προσωπικότητες-θησαυροί με πολύ ωραίες και δυνατές ιστορίες πίσω τους. Προτιμώ αυτό παρά να ψάχνω τον εκάστοτε ανεκδοτάκια της παρέας. Κάτι ανώδυνο δηλαδή.Τέλος πάντων, να είσαι καλά, σε ευχαριστώ και πάλι για το λινκ με το άρθρο.
Ναι ομως υπαρχουν και πολλοι drama queens αναμεσα μας που το κανουν σκοπιμα γιατι δεν εχουν κατι καλυτερο να σε κανουν να τους προσεξεις. Γιατι σου ξαναλεω ολοι κουβαλαμε τους σταυρους μας αλλα δεν γινεται να εισαι μονιμα μιζερακι. Εχω γνωρισει πολλους κλαψες στη ζωη μου, και αυτοι που εχουν πραγματικα προβληματα ειναι και αυτοι οι οποιοι στεκουν αγερωχοι και πολεμανε. Ειναι σκληρος ο κοσμος που ζουμε και οφειλουμε να ειμαστε θωρακισμενοι. Αν σε πνιξει η μελαγχολια το χεις χασει το παιχνιδι.. Εγω αυτο ξερω.
Να είσαι ο εαυτός σου.Να μην πιέζεσαι να δείχνεις αλλιώς αν δεν νιώθεις.Πήξαμε στα βλέμματα που είναι όμοια, όλα λες και ποζάρουν για selfies.Όχι άλλη ψευτιά.Αν νιώθεις μελαγχολική, να έχεις και το κατάλληλο βλέμμα. Μη σε επηρεάζει τι σου λένε οι ψευτοχαρούμενοι που πιέζονται για να δείχνουν καλά.Να είσαι πάντα καλά.
Ταυτίζομαι πολύ και γω με αυτά που γράφεις. Έχω πολλές φορές μελαγχολικό βλέμμα και φαίνομαι βαθιά βυθισμένη στις σκέψεις μου χωρίς να το θέλω. Δεν νομίζω να είναι απωθητικό απλά φαίνεσαι πιο σοβαρή κάπως...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon