ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.4.2013 | 11:15

Πρωταπριλιά

Χτες έμαθα ότι ο πατέρας μου (62) έχει καρκίνο. Στην καλύτερη περίπτωση μιλάμε για τρίτο στάδιο. Τον αγαπώ τόσο πολύ ωστόσο αναρωτιέμαι αν του το έδειχνα αρκετά. Είμαι στη δουλειά αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω και είμαι 34 χρονών γομάρα.Πρέπει να κάνει άλλη μία εξέταση (PET SCAN) αλλά τέτοιο μηχάνημα δεν υπάρχει πουθενά σ' όλη την Ελλάδα παρά μόνο Αθήνα (ένα σε νοσοκομείο τρία σε ιδιωτικά θεραπευτήρια). Θa τα δώσουμε τα λεφτά, δεν πειράζει που ο πατέρας μου δούλευε απο τα δεκατέσσερα και πλήρωνε και ταμεία ως ανήλικος.. Με νοιάζει που το μηχάνημα για τη Β. Ελλάδα είναι εγκλωβισμένο στο λιμάνι εδώ και 1 μιση χρόνο, σε κοντεϊνερ και κανείς δε μιλάει..Και μην πείτε πως τώρα που με αφορά μιλάω, άρα δεν δικαιούμαι... Είμαι σίγουρη πως πολλές οικογένειες κατεβαίνουν στην Αθήνα για αυτήν την εξέταση και δεν ξέρουν πώς κάποιοι απλά δεν υπογράφουν για να πάει το μηχάνημα στο Θεαγένειο. Μήπως κάποιοι πληρώνονται για να πληρώνουμε εμείς στα ιδιωτικά θεραπευτήρια την συγκεκριμένη εξέταση (ούτε αυτό ειναι προωταπριλιάτικο). Εξομολογούμαι λοιπόν, πώς αν είχα τον Υπουργό Υγείας μπροστά μου θα τον έδερνα αλύπητα.
1
 
 
 
 
σχόλια
Εχεις απολυτο δικιο σε οσα λες σχετικα με το μηχανημα κ τις εξετασεις.. Αλλα το μονο ουσιαστικο που πρεπει να σκεφτεσαι τωρα, ειναι οτι ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ! Να εισαι δυνατη κ δν πειραζει.. αν σε βοηθαει το κλαμα στο να ξελαφρωνει μν το σκεφτεσαι! Αρκει, να εισαι ΕΣΥ δυνατη κ να στηριζεις τους γονεις σου που εχουν αναγκη απο καποιον να τους δινει θαρρος κ θετικη ενεργεια! Μακαρι να πανε ολα καλα!
Scroll to top icon