ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.7.2018 | 21:32

Νιωθω εντελως μονη μου.....

απο μικρη πολυ κοινωνικη..20 χρονων κοπελα και αντι να κανω κατι...να βγω..να διασκεδασω...κλεινομαι σπιτι μου και πολυ περισσοτερο στον εαυτο μου....λιγο ασχημο περιβαλλον..λιγο μια αρρωστη σχεση...εχω πεσει πολυ ψυχολογικα και δεν εχω ορεξη για τιποτα...νιωθω εντελως μονη μου και οτι κανενας μα κανενας δεν με καταλαβαινει πλεον.... νιωθω μονιμα ενα βαρος και τιποτα δεν με κανει να νιωθω καλυτερα...
4
 
 
 
 
σχόλια
Η μόνη συμβουλή που έχω να σου δώσω είναι να μην κάθεσαι σπίτι.Βγες έστω και για μία απλη βόλτα,για περπάτημα,για να πληρώσεις έναν λογαριασμό κτλ.Ο λόγος που σου δίνω αυτή τη συμβουλή;Γιατί κανείς δε θα έρθει στην πόρτα σου.Για να αλλάξει η κατάσταση πρέπει να γνωρίσεις άτομα.Και μάντεψε πως θα γίνει αυτό...Πήγαινε στο σούπερ,χάιδεψε ένα σκυλάκι έξω στον δρόμο και μιλά λιγο με το αφεντικό του κτλ...Αν περνάς κάθε μέρα από τα ίδια σημεία, πολύ σύντομα θα γνωρίσεις άτομα.Αυτό θεωρώ πως πρέπει να είναι το πρώτο σου βήμα προς την αλλαγή.
Αν δε μπορέσεις να βρεις κάποιο άτομο να σε καταλαβαίνει (που συμβαίνει κι αυτό, μην ακούς τις μεγαλοστομίες που θα σου πουν όσοι φτιάχνουν επιφανειακές σχέσεις και φιλίες με τους άλλους) τότε να βρεις ένα χόμπι, μια ενασχόληση που πραγματικά να γεμίζει την ψυχή σου, να σε κάνει ευτυχισμένη και να δοθείς ολόψυχα σε αυτό.Σίγουρα θα υπάρχει κάτι τέτοιο.Καλό καλοκαίρι, να είσαι πάντα (όσο γίνεται) καλά.
Για αρχή κόψε λίγο την άρρωστη σχέση.Και προσπάθησε να βγαίνεις λίγο με τις φίλες σου, καμιά βολτα, θάλασσα, καφέ, σινεμά.Ασχολεισου και με πράγματα που σου αρέσουν και σε ευχαριστούν. Περνάς μια φάση δύσκολη τωρα λόγω αρνητικών καταστάσεων που σε βρήκαν μαζεμενες. Προσπάθησε να διώξεις ό,τι αρνητικό σε κρατάει πίσω και θα δεις σιγά σιγά θα πάρεις τα πάνω σου. Θετικές σκέψεις πάνω από όλα!
Scroll to top icon