ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.7.2018 | 16:11

Ερωτας!!

Ολο τον Απριλιο και τον μισο Μαιο λαμβανα ερωτικα γλυκα μηνυματακια και τριανταφυλλα στο αμαξι μου. Εγω σκεφτομουν οτι καποιος μου κανει πλακα ή με κοροιδευει κτλ. Στο τελος, πηρα ενα ραβασακι το οποιο ειχε αριθμο κινητου τηλεφωνου γραμμενο. Σκεφτομουν διαφορα εγω, τελικα εστειλα. Να δω ποιος ειναι. Εμαθα λοιπον οτι ειναι ενα αγορι 2 χρονια μικροτερο μου που δουλευει απεναντι απτο σπιτι μου. Βγηκαμε κιολας 1 ραντεβου να γνωριστουμε και απο κοντα. Μιλησαμε, περπατησαμε παρα πολυ (τα κερασε ολα) ευγενικος,μετρημενος και προστατευτικος. Μου αρεσε η παρεα του. Μετα συνεχισαμε να μιλαμε απο μηνυματα καθε μερα συνεχεια. Βγηκαμε και δευτερο ραντεβου. Και ερχεται χθες βραδυ το τριτο ραντεβου. Με παιρνει με το αμαξι και κατευθυνομαστε προς μια ηρεμη παραλια. Σκεφτομουν οτι θελει να περπατησουμε στην αμμο. Φτανουμε, παρκαρει και κατεβαινει και ερχεται στη μερια του συνοδηγου και μου ανοιγει τη πορτα. Κανω να κατεβω και με πλησιαζει και εμφανιζει στα χερια του ενα μαντιλι. ΚΑΤΑΧΕΣΤΗΚΑ!! Η πρωτη μου σκεψη ηταν "την εβαψα, θα με πνιξει,θα με σκοτωσει". Τελικα ηθελε να μου κλεισει τα ματια γιατι μου ετοιμαζε μια εκπληξη. Μου κλεινει τα ματια.. Και μου λεει να περιμενω στο αμαξι. Αυτος εντομεταξυ ειχε αρχισει και κατι ακουγα να κανει στο πισω μερος του αμαξιου. Ημουν πολυ φοβισμενη αλλα απο την αλλη δε μπορουσα να φανταστω αυτο το τοσο καλο αγορι να μου κανει κατι κακο. Μετα απο λιγα λεπτα, με κατεβαζει απτο αμαξι και με οδηγει προς το πισω μερος του αμαξιου. Εκει μου βγαζει το μαντυλι. Και τι βλεπω; Ειχε βαλει κοκκινο χαλι και κερακια και κρασι και μαξιλαρακια στο πορτμπαγκαζ. Και παγωσα!! Πρωτη φορα μου συμβαινει κατι τοσο ρομαντικο και ποσο μαλλον στο 3ο ραντεβου.. Του ειπα ποσο γλυκο ειναι και ευχαριστω. Καθισαμε, ηπιαμε κρασι, τα λεγαμε και μετα περπατησαμε στη αμμο.. Εκει επεσαν και οι πρωτες αγκαλιες. Ηταν παρα πολυ ωραια. Μετα τα μαζεψαμε, και ξεκινησαμε για την επιστροφη.. Μολις φτασαμε, κανω να ανοιξω τη πορτα μου και ταυτοχρονα ανοιγει κι αυτος τη δικη του. Παραξενευτηκα και γυρισα να δω τι θα κανει. Μου λεει κοιτα εκει! Και να σου το πιο ωραιο φιλι στο μαγουλο που εχω νιωσει ποτε μου. Εμεινα καγκελο! Ολη τη βραδια ημουν καγκελο. Μετα απο λιγο, προσπαθωντας να το συνειδητοποιησω με ξαναφιλαει στο μαγουλο. Δεν ηξερα τι να πω. Του εδωσα κι εγω ενα αλλα ηταν τοσο μικρο και ντροπαλο που δε θα το ενιωσε καν. Αυταα.. Ηταν υπεροχα. Δε μπορω να το πιστεψω ολο αυτο. Απο τα τριανταφυλλα πριν 2 μηνες μεχρι χθες το κρασι και τα κερακια στην αμμο. Απλα, ειναι υπεροχος. Και ρομαντικος και ξερει να μιλαει, να φερεται κτλ. Νιωθω οτι με βρηκε ο τελειος αντρας. Περιττο να σας πω οτι δεν εκλεισα ματι απτο σοκ. Ολο το βραδυ κοιτουσα το ταβανι και σκεφτομουν ολα οσα συνεβηκαν. Αυτα ηθελα να εξομοληθω. Μακαρι να συνεχιστει το παραμυθι που ζω και να εχει ομορφο τελος.
4
 
 
 
 
σχόλια
Πολύ όμορφο και δε θα το ξεχάσεις ποτέ!!!Αν και μεταξυ μας το λες και λίγο παιδικό.Οκ στα 15 ,αλλά τώρα δε σου φάνηκε λίγο γλυκαναλατο;Ωστόσο,ως γνωστή καχύποπτη,ας πω και κάτι ακόμα.Τωρα η αυτός είναι πολύ ερωτευμένος και σε θέλει κτλ η γενικά φέρεται έτσι ,τον διακατέχει δηλαδή ένας ενθουσιασμός και ίσως κατεχει και καποια κόλπα εντυπωσιασμου.Προσωπικά ,αν είναι γενικά έτσι, θα ένιωθα ότι βγαίνω με μαθητουδι.
Μην της το χαλάτε! Την πέφτει ο άντρας απότομα τον λέμε λιγούρη, είναι ο άλλος πολύ ρομαντικός το λέμε 15χρονο μαθητούδι. Αυτό αισθανόταν ο άνθρωπος αυτό έκανε! Μακάρι να συνεχίσει έτσι! Καλή τύχη!
Αν της χαλάει τόσο εύκολα η διάθεση από το σχόλιο μια άγνωστης...τι να πω...τη γνώμη μου είπα και το βρήκα υπερβολικά θεατρικό.Προτιμω μεσαίες καταστάσεις.Ουτε λιγουρια ούτε όμως και έτσι...Από εκεί και πέρα, εννοείται τους ευχόμαστε καλή τύχη!
Scroll to top icon