ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.7.2018 | 16:12

Eγω και το καλοκαίρι...

-Δεν με ενδιαφέρει να αποκτήσω σέξυ σοκολατένιο μαύρισμα και για αυτό δεν κάνω σχεδόν καθόλου ηλιοθεραπεία αλλά και χρησιμοποιώ 30άρι αντιηλιακό σώματος και 50άρι στο πρόσωπο.-Δεν με ενδιαφέρει να αγοράζω κάθε καλοκαίρι νέα μαγιό αλλά ούτε να φοράω προκλητικά μαγιό, μου αρκεί να είναι βολικά πάνω μου και να ευχαριστιέμαι το μπάνιο μου και οχι να με κοιτάνε οι άνδρες.-Φοράω πάντα γυαλιά ηλίου και μεγάλο στρογγυλό καπέλο και μερικές κυρίες με κοροϊδεύουν. Μια φορά 2 απο αυτές τις κυρίες άγνωστες μόλις με είδαν έσκασαν στα γέλια και μου είπαν να φορέσω μπούρκα καλύτερα, αλλά δεν μίλησα καθόλου.-Δεν με ενδιαφέρει να μακιγιάρομαι, εκτός απο βραδινή έξοδο, αλλά να βάλω απλώς λίγο χρώμα στα χείλη μου και τίποτα άλλο και μερικοί κύριοι με θεωρούν για τα μπάζα.-Δεν με ενδιαφέρει να φτιάχνω το μαλλί μου με τις ώρες, είτε θα το έχω κότσο είτε αλογοουρά είτε απλά θα το αφήνω ελεύθερο στο φυσικό του.
4
 
 
 
 
σχόλια
Και καλά κάνεις. Η απλότητα είναι πιο ωραία. Ειδικά και αυτό να μη θέλεις να μαυρίσεις το θέλω και γω. Είμαι αρκετά αντίθετη στο μαύρισμα. Δεν μου αρέσει να μαυρίζω ούτε για αστείο.
Scroll to top icon