ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.7.2018 | 17:40

Εκείνο που μετράει

Είναι πανέξυπνη, καλλιεργημένη και γοητευτική. Δυναμική αλλά και τρυφερή, ήρθε στη ζωή μου και τα άλλαξε όλα.Είναι η δύναμή μου, ο άνθρωπος που με εμπνέει. Ήρθε και έδωσε νόημα στη μοναχική μου ζωή. Δεν είναι όλες οι γυναίκες ίδιες. Μερικές έχουν μπέσα και ψυχή από χρυσάφι. Δεν τις νοιάζει αν έχεις χρήματα αν είσαι πετυχημένος ή αν έχεις ακριβό αυτοκίνητο. Μια δυνατή αγκαλιά θέλουν και μια καρδιά να χτυπάει μόνο για εκείνες. Δεν έχω καρδιά και μάτια για άλλη, για μένα είναι η μια και μοναδική. Όταν τη γνώρισα δεν μου περίσσευαν χρήματα για βόλτες κατάφερνα και επιζούσα. Της το είχα πει αμέσως,και ξέρετε τι μου απάντησε; Δεν πειράζει, η αγάπη δεν κοστίζει τίποτε. Σήμερα είμαστε καλά οικονομικά, τόλμησα να ρισκάρω γιατί είχα εκείνη να με στηρίζει. Μου είχε πει προχώρα, αν δεν πάει καλά δεν πειράζει πάντα θα έχουμε ο ένας τον άλλο και αυτό είναι που μετράει. Ναι, μόνο αυτό μετράει.
4
 
 
 
 
σχόλια
Δεν είναι όλες οι γυναίκες ίδιες. Μερικές έχουν μπέσα και ψυχή από χρυσάφι. Δεν τις νοιάζει αν έχεις χρήματα αν είσαι πετυχημένος ή αν έχεις ακριβό αυτοκίνητο. Πηγή: www.lifo.grSERIOUSLY???? δηλαδή υπονοείς ότι οι περισσότερες δεν είναι έτσι? ότι τι? ψάχνουμε απελπισμένα τα λούσα και τουσ πλόυτος? είμαστε αδύναμες και χωρίς μπέσα? αυτό βλέπεις στισ γυναίκες που μάχονται καθημερινά? Είσαι τυχερός γιατί βρήκες μια γυναίκα να σε στηρίζει και να σε αγαπάει, όχι γιαίτ βρήκες γυναίκα συναμική και ανεξάρτητη, τέτοιες υπάρχουν πολλές.
Βρέθηκε μία καλή γυναίκα στο δρόμο σου και δεν σκέφτηκες να την εντυπωσιάσεις με ψέμματα. Γιατί πίστευες σε σένα. Ήξερες ποιος είσαι και τί μπορείς να δώσεις. Εκείνη στάθηκε τυχερή γιατί είχε τόσο όμορφα συναισθήματα να μοιραστεί με έναν καλοψυχο άνδρα και συνάντησε εσένα.
Scroll to top icon