ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.7.2018 | 02:25

Σε λίγο πάω για ύπνο

Είμαι ένας άσχημος άνθρωπος εξωτερικά. Το βλέπω στις αντιδράσεις των γυναικών. Δεν ασχολούνται μαζί μου, με κοιτάνε απαξιωματικα, το βλέπω στο βλέμμα τους όταν με κοιτάνε αστραπιαια στα μάτια και κατευθείαν το βλέμμα τους αλλάζει κατεύθυνση με την ίδια ταχύτητα που αλλάζει κατεύθυνση το βλέμμα αν κατά λάθος ένας αστεγος σε κοιτάξει στα μάτια. Δεν ελπίζω να βρω κάποια κοπέλα, πότε δεν είχα ελπίδα ειδικά από τότε που κάποιες γυναίκες σε μια παρέα μου είπαν ακριβώς τι θέμα έχω. Είμαι ένας κοντός, λεπτός και καθόλου αρρενωπός άντρας. Η φάτσα μου μοιάζει σαν φάτσα 15χρονου και είμαι 32. Δεν βγάζει αρρενωποτητα το παρουσιαστικο σου. Έτσι μου είχαν πει αυτές οι γυναίκες. Δεν χρειαζόταν να μου το πουν για να το καταλάβω, το ένιωθα και από μόνος μου από τις αντιδράσεις γυναικών στο δρόμο. Δυστυχώς την εμφάνιση δεν την επιλέγεις αλλά σε επιλέγει. Θα είμαι για πάντα μόνος μου το ξέρω και με πνίγει. Και το κακό είναι ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι αυτό. Μακάρι να είχα πιο όμορφα γονίδια ή πιο ομορφους γονείς δεν ξέρω. Τεσπα πάω για ύπνο.
15
 
 
 
 
σχόλια
Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να σου πω. Σου έχουμε απαντήσει τόσα άτομα και για όλα έχεις κατι αντίθετο να πεις...οκ φταίνε οι γυναίκες. Εσύ μια χαρά τύπος είσαι. Αυτές είναι βλαμμενες κι έχουν πρόβλημα. ΟΛΕΣ τους. Και ναι ο γάιδαρος πετάει!!
Βρε ανθρωπε, πραγματικά όμως....αφού εσύ ο ίδιος έχεις αυτήν τη γνώμη για τον εαυτό σου ,πώς περιμένεις οι άλλοι να σε δουν καλύτερο; Η πλειοψηφία δεν είμαστε ψηλοί, πανέμορφοι, χτισμένοι άνθρωποι κλπ. Όλος αυτός ο συνδιασμός είναι για τα περιοδικά. Κάποια από τα χαρακτηριστικά που ανέφερες μπορούν να βελτιωθούν, υπάρχουν όμως κι άλλα χαρακτηριστικά που δεν αναφέρεις και με τα οποία θα μπορούσες άνετα να κεντρίσεις το ενδιαφέρον κάποιας κοπέλας. Δεν μετράει μόνο η εξωτερική εμφάνιση αλλά και η καλλιέργεια. Θα σου πω επίσης ότι υπάρχουν και ωραίοι , ψηλοί, γεροδεμένοι κλπ που είναι μόνο εμφάνιση κι από μυαλό κουκούτσι.Τέλος μήπως έχεις κι εσύ πολύ ψηλά τα στάνταρ σου και για αυτό τρως πολλές απορρίψεις;
Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Όπως ανέφερα και παραπάνω προσωπικά δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την εμφάνισή μου. Δυστυχώς όμως δεν βλέπω την ίδια ανταπόκριση και από τις κοπέλες έξω.
Όταν περιγράφεις τον εαυτό σου και αναφέρεις χαρακτηριστικά με αρνητική έννοια αυτό δείχνει ότι έχεις καταβαθος πρόβλημα με την εμφάνιση σου. Σε όλη σου την εξομολόγηση δεν είπες κάτι θετικό για σένα. Αν ήσουνα οκ με την εμφάνιση σου θα μπορούσαμε να διακρίνουμε έστω μια υποψία αυτοεκτίμησης ή και αυτοπεποίθησης στα λεγόμενα σου. Αυτό όμως δυστυχώς δεν συμβαίνει. Μήπως δεν φταίει η εμφάνιση σου για τις απορρίψεις που εισπράττεις; Ή έστω μήπως δεν φταίει μόνο η εμφάνιση σου; Για σκέψου το. Και είναι κρίμα να καταδικάζεις τον εαυτό σου από μια κριτική 2-3 γυναικών.
Δεν έχω πρόβλημα με την εμφάνιση μου. Έχω πρόβλημα με την αντιμετώπιση των άλλων ως προς αυτήν. Είναι σαν να έχεις μαγαζί με ρούχα που σου αρέσουν εσένα αλλά να μην θέλει κανένας πελάτης να αγοράσει από σένα
Έχεις πρόβλημα με την εμφάνιση σου. Κι όσο νωρίτερα το καταλάβεις τόσο καλύτερα για σένα. Υπάρχουν γυναίκες που τους αρέσουν και οι λεπτοί και οι baby face. Και έστω ότι έχεις ένα μαγαζί με ρούχα που αρέσουν σε σένα , πάντα υπάρχει μια μερίδα πελατών που θα τα προτιμήσει. Κι αν δεν τα προτιμήσει ίσως δεν φταίνε τα ρούχα ....ίσως φταίει η συμπεριφορά του μαγαζατορα. Θα ψωνίσουν από αλλου.
Σωστά αρκεί να μπει όμως στο μαγαζί. Δεν μπορεί να έχει παράπονο για την συμπεριφορά του μαγαζατορα έξω από το μαγαζί. Ας βρεθεί πρώτα πελάτης να της αρέσει η βιτρίνα, να μπει μέσα και αν δεν της αρέσει η συμπεριφορά μου να μου το πει και να φύγει θα το δεχτώ
Καλημέρααα!Σήμερα εχω πολυ καλή διάθεση, ασχετο, αλλα είπα να το αναφερω.Λοιπον θα σου απαντησω στο υφος της εξομολογησης σου, γιατι μια διαφορετικη απαντηση πιθανοτατα δεν θα την καταλαβαινες.Αγορι, 1.60 ,λεπτο, baby face. Πολυ γοητευτικός..! Τοσο γοητευτικός που αν δε ήμουν αλλου, τότε που με προσεγγιζε θα δεχομουν ευχαριστως να τον γνωρισω καλυτερα. Τοση αυτοπεποιθηση και "μαγκια" με την καλη εννοια, δεν βλεπεις ούτε σε αντρες 1.90 με σωμάταρα. Κάποιες γνωστες μου τον έλεγαν υποτιμητικα "η κοντή" και γελαγαν. Οι ιδιες γνωστες, φοβούνται τόσο πολύ να ανοιχτούν σε ενα αγόρι και είναι τοσο "κλεισμένες" στον εαυτό τους, που περα απο την εμφανιση δεν αφουγκραζονται τιποτα. Δεν ειναι σιγουρα δημοφιλης η αποψη μου, αλλα πιστευω ότι πολλές γυναίκες βρίσκουν δικαιολογίες για να συνεχίσουν να είναι μόνες η σε επιφανειακες σχεσεις, γιατι το αληθινο θελει κοπο. Υπαρχουν τόσες μα τόσες απαιτησεις που μια κοπελα μπορει να εχει για τον συντροφο της, να ειναι πιστος, εξυπνος, τρυφερός, προστατευτικός, εργατικός, αισιόδοξος, αστειος, δυναμικος, να κανει καλο σεξ, που εμφανιση για μενα τουλαχιστον ερχεται δευτερη. Το προβλημα σου ειναι οτι σου λειπει αυτοπεποιθηση. Βρες αυτο και θα βρεις και κοπελα...Τωρα σιγουρα καποιος θα πει, ότι πρωτα βλεπεις την εμφανιση... Οχι. Αν έχεις τις κεραίες σου ανοιχτες, "νιωθεις" τι ειναι ο άλλος. Καταλαβαινεις αν αυτο που βγαζει προς τα εξω ειναι θετικο ή οχι.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Το ότι ήσουν αλλού σημαίνει ότι το "αλλού" ήταν κάτι που σε έλκυε περισσότερο από το 1,60 αγόρι. Γενικά να ξέρεις ότι οι άνθρωποι πάντα θέλουν το κάτι καλύτερο. Άρα για να μην είχες αφήσει το τότε αγόρι σου για τον 1,60 σημαίνει ότι ο 1,60 δεν ήταν τόσο καλός ώστε να τον αντικαταστήσεις
Όχι. Πρώτα από όλα το αγόρι μου το ξέρω το 160 ήταν ένας άγνωστος. Έπειτα στις σχέσεις υπάρχει κατι που λέγεται αφοσίωση. Δεν σε νοιάζει αν υπάρχει κάτι καλύτερο εσύ θες τον ανθρώπο που έχεις. Αυτό είναι ο έρωτας και ύστερα η αγάπη... Αν ήταν να φοβόμαστε ότι ο άλλος θα μας παρατήσει με το που δει κάτι καλύτερο , ποιο θα ήταν το νόημα?
φιλε δεν ειναι ετσι τα πραγματα καθολου.οτι δεν σου δινεται περιμενοντας παρτο μονος σου κ μην κατσεις στην γωνιτσα ουτε δευτερολεπτο.κοντος η οχι ασχημος η ομορφος!!!
παρτο πανω σου βρε αδερφε.μην περιμενεις να σε πλησιασουν η να δεχτεις αποδοχη απο ενα βλεμμα.κ στην τελικη δοκιμασες να μιλησεις σε γυναικα κ σε αποριψαν ?
Ο κοντός οκ, δεν αλλάζει, ο λεπτός και καθόλου αρρενωπός όμως μπορεί να γίνει γυμνασμενος και, το λιγότερο, μεσαίος αρρενωπός. Θέλει γυμναστήριο και κάνα συμπλήρωμα διατροφής, όχι υπερβολές αλλά βοηθάει.
Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Έχω μιλήσει με γυμναστή και επειδή ο σωματότυπός μου είναι πολύ λεπτός θα είναι άσχημο να αρχίσω τα βάρη με σκοπό να φτιάξω μπράτσα. Σκέψου ένα γυμνασμένο γυναικείο σώμα με λεπτούς καρπούς σε άντρα. Είναι άσχημο. Είναι σαν να βάζεις μεγάλες ζάντες, προφυλακτήρες, εξατμίσεις κτλ σε ένα μικρό κία!
Scroll to top icon