ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.7.2018 | 20:33

Επιλογη σχολης και συμπληρωση μηχανογραφικου δελτιου

Καλημερα σας,θα ηθελα να με βοηθησετε στην συμπληρωση του μηχανογραφικου μου δελτιουΕχω συγκεντρωσει δεκαοχτω χιλιαδες μορια στο δευτερο επιστημονικο πεδιο και δεκαοχτωμισυ στο τριτο και δεν ξερω τι επαγγελμα να επιλεξωΟλοι (οι γονεις μου και εγω) θελουμε να μπω στην Ιατρικη (που πιθανον δεν θα πιανω βεβαια)Μετα ειμαι αναμεσα σε Φαρμακευτικη (η οποια δεν μου πολυ αρεσει βεβαια γιατι μου φαινεται πολυ συγκεκριμενη ως επαγγελμα) και τα πολυτεχνια απο τα οποια δεν ξερω τι να δηλωσωΑναμεσα σε Μηχανολογους και Ηλεκτρολογους ακουσα προσφατα οτι οι ηλεκτρολογοι ειναι καλυτεροι και εχουν ευρυτατο φασμα εργασιας. Γι αυτο λεω να δηλωσω ΗΜΜΥ στο ΑΠΘ. Ποια ειναι η γνωμη σας;Οσον αφορα τα αλλα πολυτεχνια... το χαος. Νομιζω με ψιλοενδιαφερει το τμημα των χημικων μηχανικων αλλα πραγματικα δεν ξερω! Ομοιως και το τμημα ναυπηγων μηχανολογων στο μετσοβιο αλλα δεν ξερω αν μου αρεσει να λειπω συνεχεια σε ταξιδια. Τι λετε;;Οι πολιτικοι μηχανικοι;;;Οι ναυπηγοι μηχανολογοι;;;Εμενα σαν μαθηματα στο σχολειο μου αρεσαν κατα σειρα1.Φυσικη (αυτο που μου αρεσει παρα πολυ και ειμαι αρκετα καλος)2.Μαθηματικα (αυτο στο οποιο ειμαι πολυ καλος και μου αρεσει αρκετα)3.Χημεια (μου αρεσει αρκετα και ειμαι αρκετα καλος)4.Πληροφορικη (δεν μου αρεσει τοσο αλλα ειμαι πολυ καλος ειδικα οσον αφορα προγραμματισμο & αλγοριθμους που σχετιζονται και με τα μαθηματικα), Βιολογια (μου φαινεται πολυ ενδιαφερον, αλλα δεν ειμαι τοσο καλος)5.Επισης μου αρεσει σχετικα να καταπιανομαι με πραγματα, συσκευες, φυτα, μηχανηματα κτλ.6. Επισης γενικα μου αρεσει να σχεδιαζω ενω μικρος ηθελα να γινω ζωγραφοςΟ στρατος δεν μου αρεσει γιατι μου φαινεται κατι πολυ ανουσιο και μονοτονη ενω εγω (θελω να) ειμαι: ερευνητικος, εφευρετικος, δημιουργικος. Ωστοσο σκεφτομαι για ΣΑΣΣ και ΣΜΑΑναμενω τις απαντησεις-προτασεις σας με μεγαλη ανυπομονησία και οσο το δυνατον πιο γρηγορα παρακαλω γιατι σε λιγες μερες ληγει η προθεσμια για την υποβολη των μηχανογραφικωνΕυχαριστω!!!
2
 
 
 
 
σχόλια
Συγχαρητήρια! Έχω άποψη μονο για το τρίτο επιστημονικό πεδίο. Έχω να σου πω πως αν δεν έχεις πάθος για την ιατρική θα ήταν λάθος να την επιλέξεις. Πρέπει να αφιερώσεις παρα πολλά χρόνια από τη ζωή σου διαβάζοντας και αν δεν ειναι το όνειρο σου θα ταλαιπωρηθείς. Ο Γιατρος πρέπει να είναι αριστος, κάτι που προϋποθέτει πάθος γιαυτο. Ένας μέτριος γιατρός είναι απλά επικίνδυνος. Αυτο ισχυει για όλα τα επαγγέλματα αλλά κυρίως για την ιατρική. Αντίθετα η φαρμακευτική ειναι μια πολύ ενδιαφέρουσα και δύσκολη επιστήμη με άπειρη χημεία και αρκετές διέξοδους πέρα από το Φαρμακειο κυρίως σε φαρμακοβιομηχανίες ειδικά αν κανεις μεταπτυχιακό! Για τα πολυτεχνεία δεν έχω άποψη ξέρω μόνο ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή πολλοί μηχανικοί έχουν θέμα βιοπορισμού λόγω της τεράστιας ανεργίας ειδικά στον κλαδο τους. Ελπίζω να βοήθησα! Καλή επιτυχία!
Scroll to top icon