ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.7.2018 | 19:23

ΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΙΣΧΥΕΙ;

Ζητήστε από τους ανθρώπους να επικοινωνείτε και να κάνετε παρέα, ανοιχτείτε.Μην ζητάτε από τους ανθρώπους να κάνετε παρέα γιατί ίσως να δείχνει ως ζητιανιά λόγω της μοναξιάς σας και δεν είναι καλό το να επαιτείς για παρέα.Θα ήθελα να ρωτήσω τι από τα δύο να ακολουθούμε τελικά.Να ντρεπόμαστε για τη μοναξιά μας ή να αναζητούμε παρέα για να τη σβήσουμε ή όχι γιατί θα θεωρηθεί επαιτεία παρέας από τους άλλους;Και κάτι άλλο: Στα πόσα χρόνια πρέπει να σταματήσουμε να περιμένουμε αυτό το ''κάνε υπομονή και θα 'ρθουν όλα αυτά που θες, θα βρεθούν και οι παρέες που ψάχνεις και όλα; ''.Στα πόσα χρόνια; Στα ένα, στα δύο, στα τρία, στα τέσσερα, στα πέντε, στα έξι, στα πόσα;Θα ήθελα πολύ να επικοινωνήσω με ανθρώπους που αντιμετωπίζουν το ίδιο θέμα με μένα και κυρίως μέσα από διαδικτυακή συζήτηση μέσω e-mail.Ξέρω ότι θα υπάρξουν και κοροϊδευτικά σχόλια από διάφορα ψευδώνυμα αλλά κυρίως θα ήθελα σχόλια από ανθρώπους που είναι καλόψυχοι και όχι είρωνες και είναι πρόθυμοι να συζητήσουν και μέσω e-mail μαζί μου. Δεν έχω πρόβλημα να δώσω το μέιλ μου κάτω από ένα καλοπροαίρετο και αληθινό σχόλιο.Αν κάποιος/α αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα με μένα, παρακαλώ να απαντήσει.Αν είστε στην ίδια κατάσταση, γιατί δυστυχώς πήξαμε στο να απαντάνε σε διάφορα θέματα άνθρωποι που δεν έχουν βιώσει το θέμα για το οποίο μιλούν και αναλύουν και υποτίθεται συμβουλεύουν.Ευχαριστώ πολύ. Να είστε καλά.
2
 
 
 
 
σχόλια
Ποιο από τα δύο είναι σωστά; και τα δύο: το να ζητάς παρέα, είναι φυσιολογικό, όπως ζητά φαγητό ο πεινασμένος, αλλά επίσης δε χρειάζεται να επαιτείς εκεί που δε σε καταλαβαίνουν και γελάνε μαζί σου. Στα πόσα χρόνια; δε νομίζω ότι υπάρχει κανόνας για κάτι τέτοιο. Και όλα μπορεί να αλλάξουν απροσδόκητα.Αν θέλεις ο,τιδήποτε σε ανθρώπινο επίπεδο, το e-mail μου είναι ανοιχτό για όλους στο προφίλ μου.
Scroll to top icon