ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.7.2018 | 22:52

ΕΥΘΡΑΥΣΤΕΣ ΨΥΧΕΣ

Δύσκολα τα πράγματα και για τα δύο φύλα.Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί και πολλές που έχουν τύχη ενώ δεν φέρονται σωστά και παρ όλα αυτά έχουν και ανθρώπους να τους αγαπούν δίπλα τους, βιώνουν την αγάπη, τον έρωτα, κτλ...Αλλά υπάρχουν και πάρα πάρα πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που είναι μόνοι, απορρίπτονται, πληγώνονται και η καρδιά τους γεμίζει πληγές.Και δεν είναι θέμα φύλου, ποτέ δεν το είδα έτσι. Ξέρω ότι υπάρχουν κακοί άντρες που δυστυχώς έχουν κάποια να τους λατρεύει. Και κακές γυναίκες που κάποιος τις αγαπά πολύ πολύ.Αυτά τα πράγματα υπάρχουν.Αλλά είμαστε τόσες και τόσοι εκεί έξω που πραγματικά κάθε μέρα είναι μια μάχη με τη μοναξιά.Καθόμουν και σκεφτόμουν τώρα αυτό που λένε ότι οι γυναίκες είναι πανεύκολο να βρουν κάποιον ή ότι απορρίπτουν κάποιον που τους ζητάει κάτι (π.χ. να χορέψουν ή οτιδήποτε) και λένε ότι το κάνουν αυτό επειδή είναι άκαρδες ή επειδή τους αρέσει να απορρίπτουν και ότι είναι ψώνια, κτλ...Όχι δεν ισχύει αυτό. Πρέπει σχεδόν πάντα να βάζουμε τον εαυτό μας και στη θέση των άλλων ώστε να μπορούμε να βγάζουμε όσο το δυνατόν πιο σωστά συμπεράσματα.Ξέρετε λοιπόν πόσες γυναίκες υπάρχουν που βλέπουν κάποιες πιο.. ''θαρραλέες'' οι οποίες βρίσκουν άντρες ή φέρονται άσεμνα και οι άντρες τις επιβραβεύουν και σκέφτονται: Γιατί ρε γαμώτο εγώ που είμαι σεμνή κι ευγενική και γλυκιά και πρόσχαρη δεν έχω ένα χέρι να πιαστώ κι ένα βλέμμα αγάπης από κάποιον για να βυθιστώ μέσα του κι εκείνες που δε φέρονται σωστά πάντα έχουν;Αυτές είναι οι αδικίες της ζωής.Ή όταν ας πούμε λένε κάποιοι ότι ζητούν από κοπέλες να χορέψουν ή να γνωριστούν(π.χ. σε ένα πάρτυ) κι εκείνες είναι αμήχανες και δυστυχώς δείχνουν σνομπ ενώ δεν είναι έτσι. Μπορεί να ντρέπονται ή να μην ξέρουν να χορεύουν ή να διστάζουν να αφεθούν και να εκτεθούν μπροστά σε κάποιον.Δεν είναι θέμα ψώνιου ούτε σνομπ. Η ψυχή τους μπορεί να θέλει να δώσει ευκαιρία, να καίγονται μέσα τους αλλά απέξω να διστάζουν. Έτσι ήταν και η αγαπημένη μου η Άννα, ένας θησαυρός που ήθελε ξεκλείδωμα. Ξεκλειδώσαμε ο ένας τον άλλο(γιατί κι εγώ ήμουν διστακτικός και κλειστός) αλλά θέλει διάθεση και αγάπη αυτή η διαδικασία. Μου έκανε τόσο καλό η παρουσία της στη ζωή μου.Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και με άντρες που ίσως να φαίνονται απόμακροι.Κι είναι δύσκολη η επικοινωνία και το ψυχικό σμίξιμο τέτοιων ανθρώπων. Δυστυχώς.Εύθραυστες ψυχές λέγονται αυτές.Είτε γυναικείες είτε αντρικές.Κι όλο μετρούν χαμένες ευκαιρίες πολλές.
2
 
 
 
 
σχόλια
Kαλά όλα αυτά και δεν θα τα κρίνω... αλλά η προσωπική μου γνώμη είναι ότι η γενική επιθυμία για σμίξιμο/επαφή κ.τ.λ. είναι μεν προαπαιτούμενο αλλά δεν λέει και πολλά αν δεν αφορά ένα ειδικό πρόσωπο. Έτσι, κάποιες φορές δεν είναι ζήτημα δειλίας -που υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο- αλλά μπορεί μια ψυχή όσο κι αν έχει τον πόθο και την επιθυμία να μην μπορεί να την νιώσει γι' αυτόν που είναι εύκαιρος και την προσεγγίζει.
Scroll to top icon