ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.7.2018 | 16:29

Πώς γίνεται

όλοι μας να δείχνουμε ότι καταλαβαίνουμε τον άλλον (φράσεις τύπου "δικαίωμα τους να κάνουν ότι θέλουν" ακόμα και αν αυτό είναι ανηθικο) και να είμαστε ανοιχτομυαλοι αλλά να χειροτερεύουν οι ανθρώπινες σχέσεις....Οξύμωρο δεν είναι?
4
 
 
 
 
σχόλια
Ναι για τους άλλους έτσι στο φλου το λες .Είναι και το Political Correct στη μέση που το επιβάλλει .Όταν όμως έχει να κάνει με κάποιον που σε καίει έναν πουριτανισμό τον κουβαλάς .Επίσης οι ανθρώπινες σχέσεις δεν είναι μονο γι αυτό σκατά .Εϊναι για πάρα πολλούς λόγους .Ένα δείγμα από το τι άνθρωποι κυκλοφορούν αναμέσά μας να πάρεις καταλαβαίνεις το γιατί ..
Δεν καταλαβαίνω απόλυτα τι θές να πεις.Το να λέμε για κάποιον ότι είναι δικαίωμα.του να κάνει κάτι δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με αυτό που κάνει απαραίτητα. Ο καθένας όντως μπορεί να κάνει ότι θέλει για την περίπτωσή του ( ανήθικο ή ηθικό) αλλά πρέπει να δεχτεί και τις συνέπειες.
Scroll to top icon