Κομισιόν: Κρίση ισχιαλγίας και κράμπες είχε ο πρόεδρος Γιούνκερ - Απάντηση για το βίντεο που συζητήθηκε

Κομισιόν: Κρίση ισχιαλγίας και κράμπες είχε ο πρόεδρος Γιούνκερ - Απάντηση για το βίντεο που συζητήθηκε Facebook Twitter
1

Επισήμως τοποθετήθηκε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο θέμα της δυσκολίας του προέδρου  Γιούνκερ να ανεβεί στο βάθρο κατά τη διάρκεια της Συνόδου στο ΝΑΤΟ. 

Στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας  ο πρόεδρος της Κομισιόν δέχεται τη βοήθεια άλλων ηγετών για να ανέβει, να σταθεί αλλά και για να κατέβει από το βάθρο μετά την αναμνηστική φωτογραφία.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του προέδρου της Κομισιόν Μαργαρίτη Σχοινά, η δυσκολία του οφείλεται σε μια χρόνια ισχιαλγία (σημειώνεται πως ο Ζαν Κλόντ Γιούνκερ είχε ένα σοβαρότατο τροχαίο το 1989 βάζοντας τον σε κώμα για δύο εβδομάδες) και μια κράμπα, η οποία του προκάλεσε έντονο πόνο.

Ο Μαργαρίτης Σχοινάς σημείωσε πως έπειτα από μια σύντομη ξεκούραση ο Ζαν Κλόντ Γιούνκερ επέστρεψε στο πρόγραμμα του, πηγαίνοντας στο δείπνο των ηγετών και την επόμενη ημέρα εκτελώντας όλα τα καθήκοντα του κανονικά.

Ο κ. Σχοινάς αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα που έγραφαν πως ο Γιούνκερ ήταν μεθυσμένος, κάνοντας λόγο για δημοσιεύματα «δίχως τακτ» και σκανδαλοθηρία σε βάρος του πρόεδρου της Κομισιόν, «φωτογραφίζοντας» βρετανικές εφημερίδες τάμπλοιντ.

Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η κυβέρνηση αρνείται να στείλει τους υπεύθυνους για τα Τέμπη στη δικαιοσύνη»

LiFO politics / «Η κυβέρνηση αρνείται να στείλει τους υπεύθυνους για τα Τέμπη στη δικαιοσύνη»

Ο Παύλος Γερουλάνος εξηγεί στη Βασιλική Σιούτη γιατί είναι αντίθετος σε μία προοπτική κυβερνητικής συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία και γιατί πιστεύει ότι αυτό θα «ενδυνάμωνε τα άκρα που δεν έχουν πρώτη προτεραιότητα τα συμφέροντα της χώρας, αλλά τα συμφέροντα άλλων χωρών».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Αντιπολιτευτικά πυρά για το «κυβερνητικό φιάσκο ΕΟΔΑΣΑΑΜ»: «Εντείνουν την καχυποψία των πολιτών»

Πολιτική / Αντιπολιτευτικά πυρά για το «κυβερνητικό φιάσκο ΕΟΔΑΣΑΑΜ»: «Εντείνουν την καχυποψία των πολιτών»

Από «ιερό ευαγγέλιο εθνικής αυτογνωσίας» μετατράπηκε σε φιάσκο της κυβέρνησης, λέει το ΠΑΣΟΚ - «Η κυβέρνηση επιχειρεί δολοφονία χαρακτήρα εναντίον όσων έψαχναν την αλήθεια εδώ και δύο χρόνια», λέει ο ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM
Κυρανάκης: Αξιολογούμε όλους τους εργαζόμενους στα σταθμαρχεία - Εντοπίστηκαν δύο με ναρκωτικά

Πολιτική / Κυρανάκης: Αξιολογούμε όλους τους εργαζόμενους στα σταθμαρχεία - Απομακρύνθηκαν δύο με ναρκωτικά

Κατά την επαναξιολόγηση εντοπίστηκαν δύο υπάλληλοι που είχαν στην κατοχή τους ναρκωτικά και απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών
LIFO NEWSROOM
Politico: Η Ελλάδα ανακοινώνει «ριζικό» μετασχηματισμό της αμυντικής στρατηγικής ύψους 25 δισ. ευρώ

Πολιτική / Politico: Η Ελλάδα ανακοινώνει «ριζικό» μετασχηματισμό της αμυντικής στρατηγικής ύψους 25 δισ. ευρώ

Η Ελλάδα, βγαίνοντας από τη δεκαετή οικονομική κρίση, προσπαθεί να προσαρμοστεί στις εξελίξεις και να παραμείνει ανταγωνιστική έναντι της Τουρκίας, σύμφωνα με άρθρο του περιοδικού
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια