ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.7.2018 | 20:52

γιατι σε μενα ??

Έστειλα το ακριβο κινητο μου για επισκευή σε μια υποτιθεται γνωστη και αξιοπιστη εταιρία . Μου ειπαν να το στειλω αν θελω μέσω κουριερ για ευκολία που συνεργαζονται με χρέωση δική τους κιόλας.Τους το έστειλα λοιπον μες το κουτι του . Κανα δυο μερες μετά τους παιρνω τηλέφωνο να δω αν το έφτιαξαν γιατι ειναι υποτιθεται και ταχυτατοι οπως διαφημίζουνε. Με ρωτανε ονομα και μετά μου λένε οτι δεν υπάρχει τετοιο ονομα ( shock) .Τους εξηγησα οτι ο κουριερ κολλησε ενα χαρτακι πανω με το ονομα του αποστολέα το δικο μου δηλαδη,μου λένε οτι δεν εχει καμμια σημασια το ονομα του αποστολέα ( wtf) και οτι γραφει ενα αλλο ονομα ( πού το γράφει δεν μου είπε) και οτι η συσκευη μου ανηκει σε άλλον!!!!!. Εκει τρελάθηκα. Τους ειπα οτι το κινητό μου δεν ξεκλειδώνει παρα μονο με κωδικό που γνωρίζω μονο εγώ για να τους πεισω οτι ηταν οντως δικό μου το κινητο (!) ,Δεν βρήκα άκρη απο το τηλέφωνο και αποφάσισα να παω εκει γιατι φοβήθηκα μη μου ´φάνε ´ το κινητό!!Τελικά με τα πολλά και αφου με βαλανε να το ξεκλειδωσω μπροστα τους μου το δωσανε.Ρε παιδια στα αληθεια νομιζανε οτι μπορουν να μου φάνε το κινητό μου ? Και τι φαση , εγω θα το άφηνα ετσι ξερω γω?Γινονται τετοια πράγματα απο σοβαρες εταιρίες ? Δεν ηταν κανενα συνοικιακο μαγαζάκι αλλα αλυσιδα υποτιθεται.Σας εχει συμβέι κι εσάς? Τι πρεπει να κανω στο μελλον για να διασφαλισω οτι ΔΕΝ θα βρεθει καποιος να διεκδικήσει το δικο μου κινητο(!) και να μου το φάει οταν το παω για σέρβις???
4
 
 
 
 
σχόλια
Αν είσαι ακόμα μέσα στο χρόνο της εγγύησης (τσέκαρε την απόδειξη αγοράς), πήγαινέ το στο κατάστημα από το οποίο το αγόρασες.Αλλά και αν δεν είσαι στην εγγύηση, δοκίμασε να ρωτήσεις σε καταστήματα της εταιρείας κινητής που είσαι συνδρομήτρια, να σε παραπέμψουν στην επίσημη αντιπροσωπεία. Ή βρες τηλέφωνο επικοινωνίας της αντιπροσωπείας από το ιντερνετ.Πράγματι, είναι καλό να πηγαίνεις αυτοπροσώπως. Αλλά αν όντως είναι απατεώνες αυτοί και αυτοπρωσώπως να πήγαινες να το αφήσεις, θα βρίσκαν πάλι δικαιολογίες να βουτήξουν το κινητό.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon