ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.7.2018 | 14:51

Σε θελω..

Τι θα κανατε αν εσεις ως γυναικα θέλατε καποιον πολυ του το δείχνατε και εκεινος σας θυμοταν οπότε ηθελε και σας ελεγε οτι ειναι πολυ απασχολημε.νος με τη δουλεια του και δεν εχει χρονο για κανεναν ουτε για τον εαυτο του τον ιδιο...δωστε μου καποια συμβουλή.. φοβαμαι οτι ισως εχει βρει κατι αλλο ή με εχει βαρεθεί .η ουσία ειναι οτι του στελνω Συνέχεια και εκεινος απανταει οπότε θελει.Ποτέ δεν με σκεφτεται ομως εγω θελω να τον περιμενω. Δεν μπορω να προχωρησω. Την εχω πατήσει για τα καλα μαζι του.. ειναι μεγαλύτερος απο μενα και μου λεει οτι αυτο που κανω και τον θελω το κανουν πολλες ..ξερω οτι τον θελουν κ αλλες και για αυτο δεν ξερω Πώς να τον κερδισω . Λυσεις? ..καλο καλοκαιρακι σε ολους
5
 
 
 
 
σχόλια
Ως γυναίκα δείχνω ενδιαφέρον, με θυμάται όποτε, δηλώνει απασχολημένος, λεει ότι τον θέλουν πολλές. Έχω φύγει χτες. Δεν υπάρχει τίποτα να περιμένω, δεν υπάρχει καμία προοπτική θετικής εξέλιξης. Πολύς χρόνος και πολλά συναισθήματα ξοδεύτηκαν τσάμπα.
Σαν γυναίκα που ο άλλος δε δείχνει να ενδιαφέρεται πραγματικά και μου πετάει άλλες αυτό που έχω να κάνω είναι να μην ασχολούμαι άσχετα με το αν τον σκέφτομαι ή όχι. Μπορεί να μην πάρω τα χαμπάρια μου με την πρώτη ή τη δεύτερη, αλλά κάποια στιγμή θα πάψω να προσπαθώ. Δεν μπορώ να καίγομαι για κάποιον και να είναι από αδιάφορος έως χλιαρός σε λόγια και έργα. Τρελαίνομαι και φτάνω στα όριά μου. Άμα ήθελα λίγο και χαλαρό, υπάρχουν ένα σωρό τυπάκια που θα είναι αμοιβαία η φάση. Δίκαια πράγματα.
Μην σκατε ρε για τυπακια που δεν εχουν θαρρος αλλα θρασος. Θαρρος να σου πει πως δεν ψηνεται αρκετα.Να περιμενεις τι και ποιον; Το εχω ξαναπει τις περισσοτερες φορες αν καποιος τρελενεται για εσενα λιγα πραγματα τον εμποδιζουν για να ειστε μαζι. Οχι μια δουλεια, η οποια ειναι στον ιδιο τοπο με εσενα δεν στεκει. Φαινεται απο το γεγονος οτι δεν θελει επικοινωνια. Ο κυριος λοιπον εχει το θρασος να σου λεει πως υπαρχουν και αλλες, οτι στην ουσια δεν μπορει να χαραμιζεται και οτι δεν κανεις κατι το ιδιαιτερο για εκεινον. Ειναι δυσκολο αλλα αστο να παει στο καλο. Δεν ξερω εσενα και δεν ξερω τι θα σε βοηθησει, σιγουρα ομως οχι να επικοινωνεις μαζι του και να θες να τον περιμενεις λες και εισαι η Πηνελοπη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon