ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.7.2018 | 23:37

Προσοχη απο μηχανες που πετανε πετρες και αυγα στην Ηλιουπολη

Σημερα το παλεψα. Βγηκα εξω κι ας πονουσα με μελανιεςμε απο τις πετρες και τα αυγα ( φαινεται τους περισσευουν γιατι δεν ηταν κλουβια ) και που μου εριξαν με ΤΟΣΗ κακια επανω σε εμενα και στον καθε περαστικο που ΔΕΝ τους εχει φταιξει ??? Ενιωσαν καλυτερα μετα ;;; Αγνωστοι γυρω στα 20 και ενηλικες... Δεν εχω κανεναν εχθρο ουτε εχω κανει κατι κακο σε κανεναν,οποτε δεν " παιζει " να με γνωριζουν. Γιατι να μου επιτεθουν αγνωστοι ριχνοντας μου με τρομερη κακια κατι που αν ημουν εγκυος θα ειχα αποβαλλει ;;; Ειμαι νεα κοπελα και δεν αξιζει να στεναχωριεμαι, ουτε κανενας θα αξιζε... Ομως ΓΙΑΤΙ τωρα που αποφασισα να γινω πιο αισιοδοξη και να χαμογελαω ;;; Και μη χειροτερα. Αν θελετε ενημερωστε στην Ηλιουπολη να προσεχουν οι περαστικοι . Ευχαριστω. Παρακαλω θερμα να αναρτηθει.
3
 
 
 
 
σχόλια
Προφανώς είναι τα κλασικά παιδάκια που δεν πήραν καμιά παιδεία απ τα σπίτια τους ή μάλλον δεν τους έδωσαν καμιά παιδεία!!Ευχαριστούμε που μας ενημερωνεις..θα ενημερωθεί η αστυνομία Άμεσα κ ελπίζω σύντομα αυτα τα "παιδάκια" να μάθουν τι σημαίνει τιμωρία!!!
Πολύ καλά κάνεις και ενημερώνεις εδώ τον κόσμο.Αλλά θα πρέπει να το καταγγείλεις στην αστυνομία το περιστατικό, για να συλληφθούν τελικά οι τραμπούκοι.Να τα λέμε μεταξύ μας υπομένοντας, δε βοηθάει.Εδώ μιλάμε για πέτρες, μπορεί να σκοτωθεί κόσμος, δεν είναι αστεία αυτά.Μακάρι να τα πιάσουν σύντομα τα κ**όπαιδα, η αστυνομία, ή κάποιος πιο δυνατός από αυτά.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon