ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.7.2018 | 23:10

Κι ομως

O MBAPPE ειναι 19 χρονων και κερδισε το world cup...Εγω ειμαι 19 χρονων και δεν ξερω τι κανω με τη ζωη μου
3
 
 
 
 
σχόλια
Κι άλλοι ανακάλυψαν το τι πραγματικά θέλουν να κάνουν με τη ζωή τους στα 30-40-50 και τα φέραν όλα τούμπα για να κυνηγήσουν το όνειρό τους. Άρα με βάσει αυτή τη σύγκριση είσαι σε καλύτερη μοίρα; Η σύγκριση με τους άλλους δε θα σε βοηθήσει, θα σε κάνει κάθε φορά να νιώθεις άσχημα με τον εαυτό σου. Πάντα υπάρχει κάποιος καλύτερος από εμάς, πάντα υπάρχει και κάποιος χειρότερος από εμάς. Τι σημασία έχει όμως; Εμείς είμαστε εμείς, δεν είμαστε οι άλλοι!Η σύγκριση μπορεί να γίνει κίνητρο μόνο αν συγκρίνεσαι με τον εαυτό σου, τον εαυτό σου του χτες και τα πόσα έχεις καταφέρει σε βάθος χρόνου!
Είναι 19 χρονών και το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να παίζει ποδόσφαιρο.Κι επίσης για τα επόμενα χρόνια, η ζωή του θα υπαγορεύεται από προπονήσεις και αγώνες.Εσύ είσαι 19 και έχεις την ευκαιρία να γίνεις πιο πολύπλευρος σαν άνθρωπος, να μαζέψεις εμπειρίες, να μάθεις πράγματα, να έχεις χόμπι.Ξέρω οτι τώρα δε σου φαίνεται σημαντικό, αργότερα όμως θα το εκτιμήσεις.
Scroll to top icon