ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.7.2018 | 13:34

Περίεργη Συμπεριφορά!!

Εχω εδώ και 2 Χρόνια σχέση με ένα αγόρι κατά 5 Χρόνια μεγαλύτερο μου.. Η σχέση μας από την αρχή είχε κάποια προβλήματα το αγόρι μου μου εκρυβε πως είχε κατάθλιψη πως έπερνε χάπια και πως είχε κλειστή σε νευρολογική κλινική για 9 μήνες... Το θέμα μου είναι άλλο εμένα.. βλέπω πως το αγόρι μου έχει τρομερή αντιπάθεια για την μητέρα μου και χωρίς να του έχει πει η του έχει κάνει κάτι ίσα ίσα η μητέρα μου τον έχει σαν παιδί της.. Τώρα τελευταία συνεχως μου λέει μην βγαίνεις με την μάνα σου έξω και πριν βγω να ζητάω την άδεια του.. Εχθές πέθανε μια θεία της μητέρας μου και η μαμά μου ήθελε όλο το βράδυ να πάμε να μείνουμε εκεί να ξενυχτησουμε ... Μόλις του είπα πως θα πάω να μείνω όλο το βράδυ έγινε θηρίο μου είπε αυτή η μάνα σου δεν υποφερνεται έλεος πια δεν το βρίσκω απαραίτητο όλο το βράδυ να μεινης εκεί κάτσε σπίτι !! και όταν ειπα πως δεν γίνεται μου είπε αι καλά κανε ότι θες ... Θύμωσα αρκετά απορώ γιατί φέρεται έτσι γιατί όλο αυτό τώρα??
6
 
 
 
 
σχόλια
Σέβομαι το γεγονός ότι έχει κατάθλιψη, αλλά νομίζω ότι η αντιπάθεια για την μαμά σου δεν έχει να κάνει άμεσα με αυτό και ότι και καλά να ήταν στην υγεία του πάλι θα το έκανε. Η καταθλιψη από τα λίγα που ξέρω θλιμμένο σε κάνει όχι ηλίθιο!
Αρνούμαι να αναφέρω άλλο θέμα από το γεγονός που σε πρόσταξε να ζητάς την άδειά του. Είναι ακραίο! Κλείσε υποθέσεις και φύγε. Κατέβασε ρολλά. Σβήσε διακόπτες. Είναι α π α ρ α δ ε κ τ ο !
Το άσχημο ειναι ότι συνδέεις την σκηνή που σου κάνει με το θέμα της κατάθλιψης. Αυτό που λες οτι έκανε, μπορεί να το κάνει και κάποιος που δεν έχει παρελθόν όμοιο με του φίλου σου. Όμως η συμπεριφορά του δεν ειναι καλή, είναι χειριστικός και προσπαθεί να σε απομονώσει. Οι λόγοι πάλι μπορεί να ειναι τελείως άσχετοι με το παρελθόν του. Δεν σου συμπεριφέρεται ωραία... οι γονείς μας ειναι ένα κεφάλαιο που δεν πρέπει να αγγίζει κανένας σύντροφος και να μην ανακατεύεται αν εμεις δεν του δώσουμε το δικαίωμα και το θάρρος να το κάνει.
Έτσι όπως τα εκθέτεις, θα έλεγα ότι πρέπει να βάλει, ο ίδιος, άμεσα προτεραιότητα την υγεία του. Το να αρπάζεται μαζί σου γιατί (για όνομα του καλού Θεού!!!) πρέπει να πενθήσεις μια συγγένισσα σου, δεν είναι δείγμα σταθερότητας. Πιθανόν, να μην ακολουθεί κατά γράμμα και την θεραπεία του. Έχεις επαφές με τους δικούς του; Μπορείς να κάνεις ΑΜΕΣΑ μια κουβέντα μαζί τους;
Scroll to top icon