ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.7.2018 | 16:50

Με χώρισε

Μετά από 5 μήνες. Στην αρχή με κυνήγησε, μου έδειξε ότι με θέλει, με διεκδίκησε τα φτιάξαμε, του έδειξα κι εγώ ότι θέλω πολύ να είμαστε μαζί. Πριν 10 μέρες μου πε πως νομίζει ότι είναι ερωτευμένος μαζί μου και χθες με χώρισε! Με τη δικαιολογία ότι δεν έχει καθόλου χρόνο, δουλεύει πάρα πολύ κι ότι δε θέλει να με στεναχωρεί και να μη μου δίνει το χρόνο που μου αξίζει. Δε γκρίνιαζαν, έκανα υπομονή, περίμενα να φτιάξουν τα πράγματα αλλά προφανώς αυτός δεν ήθελε να περιμένει. Μου πε ότι δεν το θέλει αλλά ειναι καλύτερα να χωρίσουμε. Σήμερα νιώθω τόσο άσχημα,μου λείπει, τόσο χαζή ήμουνα που νόμιζα ότι είμασταν καλά; ότι ταιριάζαμε; Σκέφτομαι να του στείλω γιατί χθες όταν μου το είπε το αντιμετώπισα πολύ ψύχραιμα, είπα οκ, αλλά τώρα δεν ξέρω, αξίζει να κάνω μια προσπάθεια;
4
 
 
 
 
σχόλια
Έτσι και κάνεις το τρομερό λάθος να τον παρακαλέσεις ή να προσπαθήσεις με οποιανδήποτε άλλο τρόπο να συνεχίσεις αυτή την σχέση-κοροιδια μόνη σου με το να ανησυχείς, να ασχολείσαι, να τρέχεις πίσω από αυτόν τον βρυκόλακα και να τον ικετευεις να σου πιει το αίμα, θα το μετανιώσεις πολύ πικρά,. Φύγε από κει όσο είναι νωρίς;!! Κλάψε, φώναξε, μίλα σε ανθρώπους που σε αγαπούν αληθινά και μπορούν να σε στηρίξουν, αλλά κορίτσι μου, μη διανοηθεις να του στείλεις το παραμικρό μήνυμα! Θα σε τιμωρήσει με σιωπή και αδιαφορία, αν σου στείλει ο σιχαμενος κανένα μήνυμα θα είναι μόνο για να σε τραυματίσει ακόμη πιο πολύ και αν αργότερα σου στείλει αυτός από μόνος του κάτι, θα είναι μόνο για να επιβεβαιώσει την εξουσία του πάνω σου! ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ να τσιμπήσεις! Η συμπεριφορά του παραπέμπει σε NPD- σύνδρομο ναρκισσιστικής διαταραχής κι αυτοί οι τύποι είναι βρυκολακες!!! Δεν υπάρχει ίαση για εαυτούς!!! Ζουν σαν παράσιτα και τρέφονται από την δυστυχία και τον πόνο των ανθρώπων που χρησιμοποιούν για να πάρουν καύσιμα!! Αυτό είσαι εσύ για αυτόν, κι επειδή ξέρει πως έχεις τυλιχτεί στα δίχτυα του, επιδιώκει να σε βασανίσει και να σε καταστρέψει κακοποιώντας σε συναισθηματικα!!! Εάν συνεχίσεις να ασχολείσαι μαζί του, θα σε καταπιεί κούκλα μου!!! Φύγε!!! Φύγε!!! Zero contact!!!!! Απενεχοποιησε τον εαυτό σου, δεν φταις εσύ που αυτός είναι τέρας, και σταδιακά θα αρχίσεις να γίνεσαι καλύτερα. Πονάει πολύ, το ξέρω, αλλά μερικές φορές είναι πολύ καλύτερα να μάθεις να φεύγεις απο κει που δεν σου δίνουν αυτό που αξίζεις πριν να είναι πολύ αργά!!!
Χμμ...θα σταθω σε ενα ρημα του...νομιζει πως ειναι ερωτευμενος; τι παει να πει νομιζει; ειναι αυτο αισθημα που χωρουν αραγε αμφιβολιες; καταλαβαινω πως ολα οσα δεις γραμμενα εδω μεσα δεν θα καθορισουν την σκεψη σου,ωστοσο καλο θα ηταν να δεις τα πραγαματ ψυχραιμα και να δρασεις προς οφελος σου.Εχοντας περασει σχεδον απο την φαση σου,πιστευω πως το καλυτερο ειναι να να προσπαθησεις σιγα σιγα να κανεις περα..ανθρωποι που απλα επιλεγουν την απομακρυνση ενος ατομου απο το να προσπαθησουν να τα συνδυασουν καθε αλλο παρα ερωτευμενος θεωρειται.Ακομη και αν εντελει αξιζει οντως αυτος ο ανθρωπος δεν μπορεις να το δεις απο την πρωτη ημερα του χωρισμου σας.
Τι μέλλον θέλεις να έχεις με έναν άνθρωπο που σου λέει άλλα σήμερα και άλλα αύριο; Σου προσφέρει σταθερότητα ή ανασφάλεια από τα λόγια του κιόλας; Το δεύτερο μάλλον. Φαντάζομαι και από πράξεις μηδέν θα είναι αφού μόνος του δεν ξέρει τι θέλει και τι του γίνεται. Και όχι να μη ξεπέσεις στα μάτια του γιατί έχεις και μια αξιοπρέπεια. Αν κάποιος μας θέλει θα κάνει τα πάντα να είμαστε μαζί. Ποτέ μονόπλευρες προσπάθειες, δεν θα παρακαλάς κανέναν. Κανένα ψίχουλο ενδιαφέροντος και αγάπης!
Scroll to top icon