ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.7.2018 | 12:05

Ο σύντροφός μου

ποτέ δεν με ρώτησε κάτι για μένα. Έχουμε σχέση σχεδόν ένα χρόνο και όσα ξέρει προέκυψαν από τυχαίες συζητήσεις. Δεν με έχει ρωτήσει ποιο είναι το αγαπημένο μου βιβλίο, αν μου αρέσει να ταξιδεύω ή αν έχω κάποιο όνειρο. Καμιά φορά τον ρωτάω αν έχει κάποιο παράπονο από μένα και λέει πάντα όχι. Εκείνος δεν ρωτάει, νομίζω δεν τον ενδιαφέρω σαν άνθρωπος απλά βολεύτηκε. Στα γενέθλιά μου ήρθε και μου έφερε ένα άρωμα που δεν μου αρέσει καθόλου, αλλά τον ευχαρίστησα και το φοράω για να μην τον στενοχωρήσω. Μια φορά μου είπε να ετοιμαστώ γιατί θα βγούμε κάπου ωραία, και με πήγε σε ένα ακριβό μαγαζί με θαλασσινά, σιχαίνομαι τα θαλασσινά όσο τίποτε. Όλο τέτοια κάνει, εγώ τον έχω ρωτήσει και ξέρω και αν μαγειρέψω θα είναι κάτι από τα αγαπημένα του. Ή αν του πάρω δώρο ξέρω ποιο άρωμα φοράει ή παίρνω κάτι ανάλογο σαν αυτά που βλέπω πως φοράει ένα μπλουζάκι στα αγαπημένα του χρώματα ή πουκάμισο. Χθες βγήκα για καφέ με την παρέα μου και ήταν και ο ξάδερφος μιας φίλης και μιλούσαμε, έχω πάρα πολύ καιρό να μιλήσω τόσο για τον εαυτό μου. Μου το έβγαλε, με ρωτούσε πράγματα και ενδιαφέρθηκε να με γνωρίσει. Ένιωσα πολύ όμορφα και ήταν πολύ περιποιητικός, από την άλλη νιώθω ενοχές ενώ δεν έκανα τίποτε κακό.
4
 
 
 
 
σχόλια
Μη γίνεσαι αχάριστη. Ο φίλος σου φαίνεται αρκετά περιποιητικός και απλά δείχνει την αγάπη του με πράξεις. Μπορεί να μην είναι ο χαρακτήρας του πολύ ομιλητικός και εσένα να μη σου πολυταιριάζει. Καλύτερα αστον να βρει μια κοπέλα που θα τον εκτιμήσει αληθινά. Εσύ βολέψου με τον ξάδερφο της φίλης σου αφού πρώτα θα είσαι ειλικρινής με το σύντροφό σου και του πεις να χωρίσετε.
Ο τύπος δεν είναι καθόλου περιποιητικός. Επειδή την πήγε σε ένα μαγαζί, τί σημαίνει αυτό; Ούτε την ρώτησε αν της αρέσουν τα θαλασσινά. Προφανώς όμως αυτός τρελαίνεται, γι' αυτό πήγαν. Το λάθος το κάνει η εξομολογούμενη που τα καταπίνει όλα για να μην τον στεναχωρήσει κι ας στεναχωριέται η ίδια. Κι εσύ βρε εξ, αγάπη μου, γιατί βολεύεσαι με κάτι που δεν σε καλύπτει; Τόσο καιρό δεν του έχεις πει κάτι; Απλά κάθεσαι και τα ανέχεσαι; Ανεξάρτητα αν βρεις κάποιον άλλον ή όχι, φύγε από αυτή τη σχέση... αυτός ο άνθρωπος φαίνεται να μη σε υπολογίζει.
Γιατί δεν το συζητάς μαζί του? Ότι δλδ δε με έχεις ρωτήσει ποτέ για τα γούστα μου. Επίσης, εγώ θα του έλεγα, ευγενικά πάντα, ότι δε μου αρέσουν τα θαλασσινά και κατ'επέκταση το εστιατόριο εκείνο.Πρέπει να είσαι ειλικρινής μαζί του γιατί κάποια πράγματα που εμείς τα θεωρούμε δεδομένα, άλλοι δεν τα σκέφτονται καν.
Scroll to top icon