ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.7.2018 | 12:27

Εσωτερικευμένος μισογυνισμός;;;

Να μισώ τις γυναίκες επειδή ''φτιάχνονται'' περισσότερο απο εμένα και οι άνδρες τρέχουν απο πίσω τους; Να μισώ τις γυναίκες επειδή κερδίζουν τους άνδρες με κάτι ψεύτικο πάνω τους; Ζήλια είναι σίγουρα αλλά δεν νομίζω να είναι και μίσος... Και ίσως κάτι που πρέπει να κάνω και εγω αν θέλω να βρω κάποιον άνδρα... Τα απλά πράγματα στην εμφάνιση, πέθαναν!
3
 
 
 
 
σχόλια
Κάνεις μεγάλο λάθος ή εγώ ζω σε άλλο πλανήτη .Οι περισσότεροι άντρες που ξέρω απεχθάνονται το βαρύ μακιγιαζ και τις υπερβολές σε μαλλία ρούχα και αξεσουάρ .Βέβαια εντάξει δε λέω θα κοιτάξουν τις κοπέλες που ενστερνίζονται όλα τα παραπάνω αλλά ως εκεί .Επειδή το σενάριο σου έχω δει ότι παίζει πολύ θα σου πω το εξής : Η κάθεμία από εμάς έχει το στυλ της .Από τη στιγμή που εσύ δεν το υποστηρίζεις το άθλημα σαφώς και αν μπεις στη διαδικασία να το κάνεις (να γίνεις υπερπαραγωγή εννοώ ) σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό .Υπάρχουν κοπέλες που το υποστηρίζουν καλύτερα και δεν υπάρχει κανένας λόγος να τις φθονούμε,ούτε να ρίχνουμε την επιτυχία τους μόνο στις βελτιώσεις ..Μην ξεχνάς ότι αυτές οι κοπέλες κάποτε ξεβάφονται ε και δεν υπάρχει περίπτωση να μην τις έχει δει ποτέ ο δικός τους στο φυσικό τους άρα πέρα από τον σοβά όσο και να χει όλο και κάτι περισσότερο θα έχουν να προσφέρουν .Να ξέρεις ότι είναι πάρα πολύ απωθητικό το κλαψούρισμα του στυλ :α αυτές που περιποιούνται έχουν γκόμενο και εγώ δεν έχω ..Στην τελική η κάθε γυναίκα έχει τα δυνατά της σημεία .Κοίταξε λοιπόν απλά να αναδείξεις όσο καλύτερα τα δικά σου και άσε τι κάνουν οι άλλες ..
Υπάρχει και το ανάποδο. Να σε "μισουν/ ζηλεύεουν" γιατι χωρις να φτιαχνεσαι καθολου, εχεις επιτυχία , η ιδια ιστορία αναποδα δηλαδή. Κοιταξε, θεωρω ότι υπαρχουν ανταγωνιστικοί και κακοπροαίρετοι άνθρωποι, όπως και καλόψυχοι ανθρωποι. Οταν εισαι ανταγωνιστικός, ειναι λογικο να ανταγωνιζεσαι το φυλο σου, επομενως ας μην το βαφτιζουμε εσωτερικευμένο μισογυνισμό, όταν προκειται απλώς για την αναγκη του ατομου να αισθανθει ανωτερο από τα άλλα με βαση ενα στοιχειο που το ξεχωριζει απο την μαζα.
Τα απλά πράγματα στην εμφάνιση δεν πέθαναν. Πρώτα όμως πρέπει να περιποιησε, να ντύνεσαι, να χτενιζεσαι, να βαφεσαι για σένα και μετά για να αρέσεις στους άλλους. Δε γίνεται να γίνεις κάτι άλλο γιατί στο τέλος δε θα είσαι αρεστή σε σένα. Ούτε γίνεται όμως να έχεις κόμπλεξ και να κατηγορείς μια άλλη γυναίκα που βρήκε άντρα. Σίγουρα η εμφάνιση είναι η πρώτη εντύπωση αλλά ο χαρακτήρας είναι που μένει.
Scroll to top icon