ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.7.2018 | 10:29

Γάμος...

Η καλύτερη φράση που άκουσα απο μητέρα, ''τα παιδιά μου είναι 34 και 37 χρονών και είναι σε μια καλή ηλικία για γάμο. το θέμα είναι να κάνουν σωστές επιλογές!''. Πόσο δίκιο είχε!Ξέρω και γονείς που τα παιδιά τους είναι 29-30 χρονών και φωνάζουν καθημερινά να παντρευτούν και πως έτσι όπως το πάνε θα μείνουν γεροντοπαλίκαρα. Ναι αναφέρομαι σε αγόρια οπότε για τους γονείς αυτούς τα κορίτσια που δεν έχουν παντρευτεί πρίν τα 29, είναι ήδη γεροντοκόρες άρα εγω που είμαι 33, καταλαβαίνετε τι είμαι...(οχι δεν είναι γονείς μου οι άνθρωποι αυτοί αλλά πολύ κοντινοί μου συγγενείς που έπρηζαν και εμένα με αυτό το θέμα αλλά τώρα ηρέμησα λόγω ηλικίας, χαχα). Το αστείο είναι οτι τα παιδιά αυτά, δεν έχουν πει οτι έχουν κάποια κοπέλα ώστε να κάνουν το βήμα, μόνα τους είναι...Τι κόλλημα έχουν με τον γάμο; Αντί να λένε να βρουν τα παιδιά τους έναν άνθρωπο να ταιριάξουν, αυτοί θέλουν απλώς να λένε οτι πάντρεψαν τα παιδιά τους με τον/την οποιονδήποτε.
1
 
 
 
 
σχόλια
Συμφωνώ σε αυτά που αναφέρεις. Το θέμα είναι να βρεις έναν άνθρωπο για να ταιριάξεις και όχι να παντρευτείς για να λες ότι και συ παντρεύτηκες επειδή οι περισσότεροι είναι παντρεμένοι. Είδαμε και τους γάμους μερικών που διαλύθηκαν ενώ παρίσταναν τα αγαπημένα ζευγάρια στα μάτια των περαστικών. Όταν βρεις κάποιον/κάποια να ταιριάξεις, καλό είναι το βήμα του γάμου. Αλλά αν δεν έχει βρεθεί ο κατάλληλος, τι να κάνουμε δηλαδή; Καλύτερα μόνη για κάποιο καιρό μέχρι να βρεθεί ο σωστός. Αυτό πλέον με την ηλικία της γυναίκας πως όταν περνά τα 30 και δεν έχει παντρευτεί τη λένε ή γεροντοκόρη ή προβληματική ή και κακομοίρα είναι πολύ άσχημο. Και γω είμαι 33 και καταλαβαίνω τους προβληματισμούς σου. Μια χαρά κοπέλες είμαστε και μικροδείχνουμε κιόλας! Εμένα πάντως μου κόβουν μια πενταετία στα χρόνια και αυτό είναι θετικό για μένα. :)
Scroll to top icon