ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.7.2018 | 00:48

Γιατί όλοι οι πρώην επιστρέφουν;

Επέστρεψε μετά από 2,5 μήνες. Μου έστειλε 2 μηνύματα. Αφού δεν απάντησα στο 1ο, μου έστειλε και 2ο. Ξέρω ότι έπαιζε κάτι με άλλη όλο αυτό το διάστημα που ήμασταν χωριστά. Και τώρα αναρωτιέμαι.. Γιατί τώρα; Γιατί επέστρεψε μετά από 2,5 μήνες; Να μου πει τι; Ο ιδιος μου είχε πει ότι δεν πάει άλλο. Μάλλον δεν τον κάλυψε η καινούργια πληρως κι επέστρεψε στα σίγουρα. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι με διέλυσε, με πλήγωσε τόσο πολύ ο χωρισμός από τον ίδιο. Δε θα του απαντήσω, δεν θα μπω και στον κόπο. Απλώς θα αγνοήσω τα μηνύματα του. Απλώς θέλω να ακούσω αντρικές απόψεις γτ ένας άντρας επιστρέφει, ειδικά όταν ο ίδιος είχε πάρει την απόφαση του χωρισμού πρώτος.
1
 
 
 
 
σχόλια
Άντρας δεν είμαι αλλα θα σου πω τι νομιζω. Νομιζω λοιπόν ότι την απάντηση την έδωσες μονη σου, το λες παραπανω, δε βρήκε αλλού καλύτερα κ γυρνάει στα σίγουρα...Μακριά! Πολύ καλά τα λες!
Scroll to top icon