ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.7.2018 | 18:15

Ειρωνεία

- Είναι μεγάλη ειρωνεία ο πρώην σύντροφος σου να σου λέει "κάνε αυτό που πραγματικά θέλεις" ενώ αυτο που πραγματικά θέλεις είναι να τον ξανά διεκδικήσεις με όλο σου το είναι.. - Είναι μεγάλη ειρωνεία να κάθεται κι να σου λέει για την νέα του σχέση σαν μην τρέχει τίποτα και εσύ μέσα σου να καις...- Είναι μεγάλη ειρωνεία να σου λέει ότι δεν έχει κανένα συναίσθημα για σένα, δεν θέλει να μιλάτε κι έπειτα απ 1 μήνα να σου στέλνει. Και κάπως έτσι καταλήγεις να αναρωτιέσαι ο μαλακάς της υπόθεσης είσαι εσύ που τον θέλεις ή αυτός που παίζει μαζί σου επειδή ξέρει ότι έχεις αισθήματα για τον ίδιο. Ποιος είναι τελικά ο μαλακάς;
7
 
 
 
 
σχόλια
επειδή τα χω περάσει, ανοιξτε τα μάτια σας. υπάρχει κάτι που λέγεται προσωπικός εγωισμός και έχω καταλήξει πως είναι ισχυρότετος απο την αγάπη. Γιατί αν δε σέβεσαι τον εαυτό σου, κανείς δεν πρόκειται να σε σεβαστεί, πόσο μάλλον να σε αγαπήσει. Κόψ το μαχαίρι.
Και οι δύο έχετε μερίδιο ευθύνης. Εσύ που κάθεσαι και σε παιδεύει ο αλλος. Αντί να ζεις την ζωη σου και να προχωρήσεις, γίνεσαι το υποχείριο ενος πρώην συντρόφου που ειναι τέλειος μαλακας και δεν ξερει τι του γίνεται με την ζωη του. Εαν θέλατε τοσο πολυ ο ένας τον αλλον ας μένατε μαζι. Ίσως βαριέται την αλλη γιατι δεν εχει κατι που εχεις εσυ. Δηλαδή, οτι εισαι δεδομένη σε αυτον. Ξεκολλά στο λεω χύμα. Ο τυπος δεν αξιζει. Παρε το μαθημα σου και ρίξε μαύρη πέτρα πισω σου.
Γιατί δεν μπορείς να καταλάβεις πως ο τύπος σε παίζει πολύ άσχημα και τρέφεται με την στενοχώρια σου, το μαράζι σου και την έλλειψη δύναμης να πεις ένα τεράστιο ΟΧΙ στην συναισθηματική κακοποίηση που σου προκαλεί; Γιατί δεν κόβεις κάθε επαφή μαζί του; Γιατί τον τρέφεις με επιβεβαίωση και εσύ λιμοκτονείς από την αδιαφορία του και τα σαρκαστικά, γεμάτα περιφρόνηση και έλλειψη σεβασμού σχόλια του για σένα; Γιατί αφού είναι αλλού του επιτρέπεις να συνεχίζει να σε κακοποιεί με την δήθεν γ@@@@@@η φιλία του; Τι ζητάς; Να χάσεις ολοκληρωτικά τον εαυτό σου και να κάνεις καμιά τρέλα; Κορίτσι μου ξυπνά και κατάλαβε πως όσο πιστεύεις πως είσαι θύμα, έτσι θα σε αντιμετωπίζει. Πάρε την ζωή σου πίσω! Γραφτον τον μαλακα! Για το καλό σου έγινε ότι έγινε! Δεν μπορείς να το καταλάβεις τώρα, αλλά θα στο δείξει ο χρόνος! Προς το παρόν, φρόντισε να εξαφανιστεις, μίλα σε δικούς σου ανθρώπους, απευθυνσου σε κάποιον ειδικό αν έχεις την οικονομική δυνατότητα, αυτή τη στιγμή χρειάζεσαι στήριξη, κι αν δεν υπάρχει η δυνατότητα αυτή, διάβασε τουλάχιστον κάποια πράγματα στο διαδίκτυο για την αυτοβελτιωση και ενδυνάμωση. Πήγαινε στην εκκλησία, μίλα, εξομολογησου, βγάλτο από μέσα σου, κλάψε, φώναξε, ούρλιαξε, μη το κρατάς μέσα σου, αλλά αυτός ο αλήτης δεν πρέπει να ξέρει τίποτα!!! ΤΊΠΟΤΑ!!! ΒΓΑΛΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΆ ΓΙΑΤΊ ΤΕΛΙΚΆ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΥΠΌΘΕΣΗΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.
Scroll to top icon