ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.7.2018 | 17:36

μα γιατί;

χθες είχα μια συζήτηση με μια φίλη μου για τους άντρες και τις γυναίκες εν έτη 2018οχι δεν θα κράξω απλως αναρωτιέμαι... φοβούνται; βαρέθηκαν; τι γινεται;που πήγε το φλερτ; μόνο μέσω αναζητήσεων ψάχνονται; δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να μιλήσουν από κοντά; η το άλλο.. τους αρέσεις και αντί να ζητήσουν τηλέφωνο ή ζητάνε Facebook κλπ ή ψάχνουν να βρουν τα κοινωνικά δίκτυα σου...μα γιατί;
13
 
 
 
 
σχόλια
Καλα εκτός πως και οι γυναίκες εχουμε σηκώσει ψηλά τον αμανέ ειναι γεγονός.. Ομως ειναι αληθεια και με θλίβει τρομερό το γεγονός οτι δεν υπαρχει ουσιαστική γνωριμία μεταξύ δύο ανθρώπων που θέλουν να γνωριστούν πραγματικά. Η τέχνολογια ειναι μεσα στην ζωη μας και δεν μπορούμε να κανουμε κατι γι αυτο. Θα συνεχίσει να αναπτύσσεται και να γινόμαστε ακομη πιο απρόσωποι αντρες και γυναίκες. Το θεμα ειναι να συμβιβάζεσαι με την εποχη που ζεις και να προσπαθείς να αποκτήσεις το θαρρος να κανεις αυτο που πραγματικά θελεις. Κρυβόμαστε πισω απο μια οθόνη γιατι ειναι το εύκολο. Ίσως ναι ίσως και οχι. Κάποιοι γίνονται περισσοτερο οταν ειναι πισω απο το κινητό τους ή τον υπολογιστή τους. Το θεμα ειναι να μάθεις να χειρίζεσαι τις καταστάσεις. Είτε βλέπεις την/τον αλλη/ον απο κοντά είτε μέσω των social media.
Γιατί σε περίπτωση που δεν είσαι εμφανίσιμος τοπ 20% είσαι creepy (δλδ άσχημος 2018) και το φλερτ γίνετε σεξουαλική παρενόχληση. Μετά από κάποιες εξευτελιστικές χυλόπιτες κάποιοι τα παρατάνε μπας και σώσουν λίγη αξιοπρέπεια που τους έχει μείνει ή πάνε διαδικτυακά γιατί το block είναι αρκετά καλύτερο.
Σεξουαλική παρενόχληση mansplained.....9_9Κάθε φορά που οι γυναίκες επιχειρούν να μιλήσουν για την σεξουαλική παρενόχληση που οι ίδιες υφίστανται, οι μισογυνήδες καραδοκούν να φιμώσουν τις γυναικείες φωνές γιατί αυτοί ξέρουν καλύτερα ποιά είναι η “αλήθεια” κάθε γυναίκας(π.χ. ήταν άσχημος αλλιώς θα το έλεγες φλερτ!), αν και περισσότερο ακούγεται σαν μια κραυγή απόγνωσης της κατάρρευσης των προνομίων τους.
"Αν και περισσότερο ακούγεται σαν μια κραυγή απόγνωσης της κατάρρευσης των προνομίων τους"Αναφέρετε για προνόμια κάποια που ανήκει στην πιο προνομιούχα τάξη στη σύγχρονη ιστορία δηλαδή λευκές γυναίκες #checkyourprivilege
Γιατι εμεις τους εχουμε κανει κοτες.Ω! Ναι! Το παραδεχομαι. Πολυς δυναμισμος, πολυ σνομπ συμπεριφορα, πολυ γενικα χωρις να υπαρχει καποιος ουσιαστικος λογος.
Συμφωνώ εκτός από το τελευταίο που λες. Που το κακό να ζητήσεις φβ ή ινστα αντί για τηλέφωνο? Ίσα ίσα μου φαίνεται και καλύτερο γιατί έχεις και περισσότερες αφορμές να τον γνωρίσεις. Συν του ότι βλέπεις φωτογραφίες του κλπ ;)
Scroll to top icon