ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.7.2018 | 15:44

Συμβουλή

Ρε παιδιά μου την πέφτει κάποιος που είχα γνωρίσει μέσω κοινής παρέας και δεν ξέρω πώς να του το πω πως εμένα δεν μ αρεσει.Δεν ενδιαφέρομαι καθόλου.Δεν είναι ο τύπος μου ούτε εμφανισιακά ούτε στον χαρακτήρα και μου μιλάει συνέχεια στο fb κλπ.Σκεφτομαι να μην απαντήσω απλώς αλλά δεν θέλω έτσι.Πως να του δείξω λοιπόν ότι πρέπει να πάψει να ασχολείται μαζί μου, γιατί εγώ δεν τον βλέπω όπως αυτός;..Πραγματικά νιώθω τελείως άβολα κάθε φορά που μου στέλνει η που είναι μαζί στην βόλτα με την κοινή παρέα που έχουμε.Υ.Γ. Ειναι σίγουρο ότι του αρέσω ,Το έχω καρατσεκαρει , γιατί ήλπιζα να ήταν η ιδέα μου.
2
 
 
 
 
σχόλια
Κοίταξε, από τη στιγμή που δεν σου έχει πει κατάμουτρα "μου αρέσεις", θα έδειχνε ξεκάρφωτο να γυρίσεις να του πεις "σε βλέπω φιλικά/δε σε βλέπω ερωτικά".Όσο κι αν το έχει δείξει, μπορεί άνετα να στο γυρίσει μπούμερανγκ αν του το πεις έτσι και να σου το παίξει δήθεν πως δεν καταλαβαίνει και να σε βγάλει ψώνιο.Άρα, όσο κι αν δε σου αρέσει, θα πρέπει να του δείξεις λίγο πως τον αγνοείς, π.χ να απαντάς αραιά και πού στο φέισμπουκ, να τον αγνοείς ευγενικά στην κοινή παρέα κλπ. Ε, θα το λάβει το μήνυμα.
Scroll to top icon