ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.7.2018 | 13:09

Αγχωδης κατάσταση

Ειμαι με καποιον ενα χρονο. Περναμε καλα αλλα υπαρχει ενα θεμα. Οποτε παει να δει τους γονεις του ή οποτε ερχονται οι γονεις του, θελει να ειμαι και γω εκει. Μια δυο φορες ετυχε να παω. Αλλα τις υπόλοιπες δεν πηγα. Του εξηγησα οτι νοιωθω αβολα με ολο αυτο και αγχώνομαι. Τωρα προεκυψε να παει να τους δει και τους ειπε οτι θα παω και γω μαζι του. Εγω ομως δεν θελω να παω και αυτος λεει οτι δεν μπορει να τους πει οτι δεν θα παω γιατι θα βρεθει σε δυσκολη θεση. Δεν μπορω...σκέφτομαι να κλεισω κινητο να μη με βρισκει.
4
 
 
 
 
σχόλια
Το να γνωρίσεις τους γονείς του και να περάσετε λίγες ώρες μαζί δεν είναι κακό. Δε σημαίνει ότι παντρεύεσαι και δε το ξέρεις. Λάθος του που δε σε ρώτησε και απλά το αποφάσισε μόνος του. Αυτό να σε ενοχλεί όχι οι δικοί του.
Σιγά μαρή το άγχος. Τι θα πάθεις δηλαδή αν πας; Θα σε φάνε οι άνθρωποι; Αν το πάτε σοβαρά αργότερα που θα βρίσκεστε κάθε τρεις και λίγο τι θα κάνεις; Αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος που δεν θες να πηγαίνεις ( που αν υπάρχει θα πρέπει να το συζητήσεις μαζί του) άσε τα περί άγχους και τα χαζά στην άκρη και φερσου ώριμα.
Του το ξεκοβεις. Μόνος του πήγε και τους είπε ότι θα είσαι κι εσύ μαζί, μόνος του να το ξεπει. Αφού εσύ δε θέλεις, ξεκαθάρισε τη θέση σου και μην ανέχεσαι ψυχολογικούς εκβιασμούς.
Το να κλεισεις το κινητο σου δε δηλωνει τιποτα παρα μονο ανωριμοτητα. Στο κατω κατω εισαι εναν χρονο μαζι σου,οχι μια βδομαδα για τετοιου ειδους κομπλεξικες κινησεις..
Scroll to top icon