ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.7.2018 | 19:02

Το έχει πάθει άλλη;

Ρε παιδιά, γιατί μου μιλάνε έτσι χωρίς να έχω δώσει δικαίωμα; Είναι φυσιολογικό αυτό όταν γνωρίζεις έναν άντρα στο διαδίκτυο και μιλάς μαζί του; Γνώρισα πάλι κάποιον σε ένα φόρουμ όχι σε σάιτ για γνωριμίες, μιλούσαμε για άσχετα θέματα και πριν λίγες μέρες του έδωσα το τηλέφωνό μου. Είμαστε και οι δυο ελεύθεροι και μου είπε πως ενδιαφέρεται για μένα να με γνωρίσει από κοντά. Αλλάξαμε φωτογραφίες και του είπα πως θέλω και εγώ να τον γνωρίσω και μιλούσαμε που να βρεθούμε γατί δεν είμαστε στην ίδια πόλη. Εκεί που μιλούσαμε μου πέταξε πως του αρέσει το τρίο με δυο γυναίκες και με ρώτησε αν θα ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο. Έπαθα σοκ και το έκλεισα και τώρα μετανιώνω που του έδωσα τον αριθμό μου. Δεν μπορώ να καταλάβω πως το κάνουν αυτό, είναι στα καλά του; Ποτέ δεν μιλήσαμε για σεξ είναι φυσιολογικό αυτό; Έπαθα πλάκα και δεν θέλω να του μιλήσω ξανά του έστειλα πως δεν θέλω άλλη επικοινωνία και λέει πως έκανε πλάκα δεν πιστεύω λέξη, τι πλάκα είναι αυτή; πρέπει να είναι χαζός για να κάνει τέτοιες πλάκες.
3
 
 
 
 
σχόλια
Δυστυχώς εμείς οι άντρες έχουμε εργοστασιακό πρόβλημα. Μας σέρνει το πουλί μας. Συγγνώμη κοπέλα μου, ο άντρας πάντα έχει το σεξ στο μυαλό του, χρειάζεται όμως να χρησιμοποιεί το μυαλό αυτό και για να αντιλαμβάνεται πότε κάτι μπορείς να το πεις και πότε όχι. Λέγεται σεβασμός, ενσυναίσθηση κλπ. Αν αυτό λείπει, τότε βράστα.
Γενικά μην επιδιώκεις γνωριμία μέσω διαφόρων sites γιατί δεν ψάχνουν κάτι σωστό, αλλά έχουν άλλες βλέψεις. Τώρα θα μου πεις πως υπάρχουν κάποια άλλα με προσωπικά μηνύματα και είναι αξιόλογα sites. Ανταλλάσσεις διάφορες απόψεις σε θέματα συζητήσεων και υπάρχει τρόπος επικοινωνίας εκεί. Αυτό αναφέρεις και εσύ, αλλά δεν χρειάζεται να κάνεις βιαστικές κινήσεις και να δίνεις τον αριθμό σου. Είναι πάντως πολύ δύσκολο να δημιουργηθούν μέσω ίντερνετ σοβαρές σχέσεις.
Scroll to top icon