ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.7.2018 | 22:09

Σχέση με δεδομένο τέλος

Παιδιά ένα έχω να σας πω. Τον ήθελα πολύ. Έκανα για πρώτη φορά στη ζωή μου την πρώτη κίνηση με άντρα. Το όψιν ότι είμαι γυναίκα 30 ετών. Αυτός ανταποκρίθηκε. Οι συνθήκες ήταν τέτοιες που ήξερα έξ αρχής ότι κάποια στιγμή όλο αυτό θα τελείωνε. Όμως, ΔΕΝ το μετάνιωσα. ΤΟ ΕΖΗΣΑ. Περισσότερο θα το μετάνιωσα αν δεν το προσπαθούσα μαζί του. Έστω κι αν τελείωσε άδοξα, έστω κι αν πόνεσα παρά πολύ. Ήταν μια εμπειρία που μου έμαθε πολλά.
3
 
 
 
 
σχόλια
Βρε κορίτσια, δεν το καταλαβαίνω. Γιατί είναι τόσο τρομερό να κάνει και μερικές φορές η γυναίκα την πρώτη κίνηση; Εμένα που ήμουν πολύ μπλοκαρισμένος, με έσωσε ένα κορίτσι που μου έδειξε πως με ήθελε. Ήταν η πρώτη μου σχέση. Και κράτησε χρόνια, με βαθύ έρωτα. Και δεν χωρίσαμε τσακωμενοι. Εντάξει, είθισται ο άντρας να είναι ο κυνηγός, και μερικές φορές η επιθετική διεκδίκηση από γυναίκα εμας τα αγόρια μας τρομάζει. Αλλά υπάρχει μέτρο σε όλα. Τίποτα δεν πρέπει να είναι απόλυτο. Καλά έκανες κορίτσι μου και μη νιώθεις λες και αμάρτησες.
Δεν υπάρχει κανόνας, απλά είναι θέμα χαρακτήρα. Κάποιες δεν θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα συμπεριλαμβανομένου και εμένα, όχι γιατί είναι ξινές ή σνομπ, αλλά απλά γιατί δεν θέλουν και δεν τους βγαίνει. Προτιμούν ο άντρας να κάνει τη πρώτη κίνηση ως κυνηγός, το θεωρούν πιο ωραίο. Υπάρχουν και άλλες πιο τολμηρές που δεν έχουν τέτοιο κόλλημα.
Scroll to top icon