ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.7.2018 | 00:48

"Surfing's the source. Can change your life. Swear to god."

καθε μερα παραμυθιαζω τον εαυτο μου οτι ειμαι ευτυχισμενη , οτι δε μου λειπει τιποτα . ..Αν με ρωτας..αληθεια ειναι .. ειμαι καλα στην υγεια μου, εχω πετυχει επαγγελματικα , εχω τους φιλους μου .. σκεφτεσαι τι αλλο να θελει κανεις? εγω ομως νιωθω ενα τεραστιο κενο.. απο το καιρο που πηρα 12 κιλα (1,70 -->απο 58 - 70)το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι ειμαι μια φωκια και οτι ο κοσμος που με βλεπει νιωθει μια αηδια.. το σκεφτομαι συνεχεια μου εχει γινει εμμονη ιδεα..ολοι μου λενε οτι εγω το βλεπω ετσι κ οτι δεν ειμαι τοσο χαλια .. θα μου πεις γιατι δε κανω κατι να το αλλαξω? ελα μου ντε .. με το που ξεκιναω διατροφη και χανω 2-3 τα παραταω.. λεσ και ειμαι καμια αποτυχημενη!Εχω βαλει στοχο μολις γυρισω απο τις διακοπες να το φτιαξω και θα το κανω!Το μοναδικο πραγμα που με κανει να νιωθω καλα το τελευταιο καιρο ειναι το σερφ.Μολις μπω θαλασσα και αρχισω να πλαναρω ξεχναω τα παντα.. νιωθω ελευθερη , σταματαω να σκεφτομαι οτι μου καταστρεφει τη ψυχολογια ...εκει ειμαι μονο εγω και η θαλασσα..
1
 
 
 
 
σχόλια
Μια χαρα κανεις οτι γουστάρεις.Και αντικειμενικα, το βαρος δεν εινσι άσχημο - ειδικα αν εχεις σωματοτυπο κολυμβησης/surf. Κι αν ακομα σε κανει να νιωθεις καλυτερα, παρτο χαλαρα και βαλε στοχο τα 3-5 κιλα. 58 ακουγετσι πετσι και κοκαλο. Και εχε υποψη, στους ανδρες, μας αρεσουν τα πιασιματα.
Scroll to top icon