ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.7.2018 | 02:02

Γνωμες

Ρε παιδιά θελω να ακουσω τις γνωμες σας πάνω σε ενα θεμα. Λοιπον μιλαμε με ενα παιδι καιρο τωρα,εχουμε βρεθει και απο κοντα (τυχαια,ετσι γνωριστηκαμε κι ολας)και τωρα λεμε να βγουμε μια βολτα πριν φυγει γιατί θα παει διακοπες. Το θεμα ειναι οτι σημερα ειναι Δευτερα βραδυ,οτι την Πεμπτη φευγει και ότι απο την Παρασκευη το βραδυ αναλυουμε αν θα βγουμε μονοι μας η με παρέα. Ενω του λεω να αποφασισει εκεινος γιατι εγω ρωτησα πρωτη δεν το κανει. Ε βαρεθηκα. Γιατι πολυ απλα σεν μου λεει αν θελει να βγουμε μονοι μας η με παρεα; Εγω του ειπα πως δεν εχω θεμα και ρωτησα εκεινος τι θελει και ειπε 'οτι θες εσυ'. Το θεμα ειναι πως σκέφτομαι γιατι δεν παιρνει εκεινος την πρωτοβουλια του να αποφασισει. Μηπως δεν ειναι σιγουρος αν θελει να βγουμε και μηπως θελει να παρω εγω την 'ευθηνη' πανω μου; Παιδιά πειτε μου γνωμες γιατί είμαι ενα τσακ πριν να ξενερωσω.
2
 
 
 
 
σχόλια
Ισως περιμενει απο σεναα να του το πεις.Ισως παλι θελει να στο πει ο ιδιος αλλα φοβαται την αντιδραση σου.Τοσες μερες το συζητατε οπως λες..καποια στιγμή ειτε ο ενας ειτε ο αλλος θα το πει..
Scroll to top icon