ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.7.2018 | 16:29

Άντρας 49 χρονών

πολυταξιδεμένος, καλλιεργημένος και υποτίθεται υπέρ της ισότητας. Έχοντας πολλές εφήμερες σχέσεις στο ενεργητικό του, ανακοινώνει σε παρέα φίλων και συναδέρφων πως έχει σχέση με συνομήλικη γυναίκα. Είπε για τη συγκεκριμένη γυναίκα πως έχει πολύ μαζεμένο ερωτικό παρελθόν. Χρησιμοποίησε ακριβώς αυτές τις λέξεις και απογοητεύτηκα πάρα πολύ γιατί δεν περίμενα κάτι παρόμοιο να ακούσω από το στόμα του. Αναρωτιέμαι αν το ξέρει η ενδιαφερόμενη πως ο σύντροφός της μεταφέρει πληροφορίες σε τρίτους για την προσωπική της ζωή. Νομίζω κάποιος πρέπει να της το πει, όπως επίσης να την ενημερώσει για το παρελθόν εκείνου, αφού αυτός ενημερώνει άλλους για το δικό της. Δεν περίμενα τόσο χυδαία συμπεριφορά από έναν άντρα που αυτοχαρακτηρίζεται ανοιχτόμυαλος, δεν ήξερα πως υποτιμάει τις γυναίκες που κάνουν σεξ για την ευχαρίστησή τους. Πόσο χυδαίος φάνηκε τελικά, να μετράει την αξία μιας γυναίκας από τον αριθμό των σεξουαλικών της συντρόφων. Ήταν ανοιχτόμυαλος και μοντέρνος όσο χρειαζόταν γυναίκα για το κρεβάτι του, τότε ήταν υπέρ της σεξουαλικής απελευθέρωσης άλλα έλεγε όμως και άλλα πίστευε. Για να δούμε τι λέει και η ίδια, νομίζω πολύ βιάζεται να επισημοποιήσει αυτή τη σχέση. Θα του έπεφτε λίγη μια γυναίκα με πλούσιο παρελθόν, ενώ αυτός είναι κελεπούρι επειδή είναι άντρας. Τραγικός ο τύπος.
4
 
 
 
 
σχόλια
Πραγματικά άσχημο αυτό που διαδίδει. Τι περιμένει κανεις από μια γυναίκα σε αυτήν την ηλικία να είχε μόνο μια σχέση; Αν είναι δυνατόν! Βέβαια στην ηλικία που είναι θα πρέπει να έχει την ωριμότητα και το μυαλό να ξεχωρίζει τους ανθρώπους ειδικά αυτούς με τους οποίους μοιράζεται τη ζωή της. Αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς. Αν είναι θα το καταλάβει μόνη της δεν είναι μικρό κορίτσι.
Scroll to top icon