ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.8.2018 | 13:43

Στην τράπεζα

Είχα γράψει και παλαιότερη εξομολόγηση για κάποια υπάλληλο που με είχε εξυπηρετήσει και μου αρέσει. Όχι, μην περιμένετε εξελίξεις. Σήμερα μετά από δύο μήνες πήγα στην τράπεζα για να πληρώσω έναν λογαριασμό. Είχα σκεφτεί να πάω κάπου αλλού να τον πληρώσω αλλά μετά θυμήθηκα πως μπορώ και στην τράπεζα να το κάνω και πως υπάρχει πιθανότητα να την πετύχω. Μόνο σε αυτή την τράπεζα θα πηγαίνω για να εξοφλώ τους λογαριασμούς μου. Δυστυχώς όμως δεν κατέβηκε κάτω για να την δω αλλά την άκουγα που μιλούσε. Μου έλειψε η έλειψε η φωνή της. Δεν χάνω τις ελπίδες μου, κάποια στιγμή θα την πετύχω είτε μέσα είτε έξω και θα της μιλήσω.
1
 
 
 
 
σχόλια
Πήγαινε ξανά στο κατάστημα για μια συναλλαγή. Ζήτησέ της μια κάρτα της με τα στοιχεία του καταστήματος.Όλοι οι υπάλληλοι έχουν.Ακόμη κι αν καταλάβει το λόγο...Μετά στείλτης email με το ονοματεπώνυμό σου και το τηλσου.Ζήτα της να ρισκάρει να σε γνωρίσει.Εμπιστεύσου με.Έχει συμβεί όπως στο γράφω...Στη χειρότερη θα νοιώσει κολακευμένη και θα έχεις κάνει μια γυναίκα να χαμογελάσει.Στην καλύτερη θα δεις κλήση στο κινητό σου.
Scroll to top icon