ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.8.2018 | 17:24

Με κλεβει ο εργοδότης μου

Δουλεύω σε ένα πρόγραμμα του ΟΑΕΔ.Με πληρώνει με το βασικό μισθό ο ΟΑΕΔ 492,36 και ο εργοδότης είναι υποχρεωμένος να πληρώνει τα ένσημα μου. Είναι για ένα χρόνο το συγκεκριμένο πρόγραμμα.Καθε φορά μου ζητάει πίσω τα 42 ευρώ όπως μου λέει για το ΙΚΑ. Γίνεται μέσω τραπέζης η πληρωμή και τα ζητάει σε μετρητά.Καθεαηδιάζω με αυτό και θυμώνω πρώτα μαζί μου που δεν αντιδρώ.Θυμωνω και μαζί του γιατί με κοροϊδεύει μέσα στα μούτρα μου.Τι τον κάνει να πιστεύει πως το πιστεύω;Κουτοπόνηρη κλεψτοκοταδικη νοοτροπία.Χρειαζομαι τη εμψύχωση σας και τη θετική σας ενέργεια να μιλήσω είναι χρήματα που τα έχω ανάγκη.Με το ψωμί μας δεν πρέπει να παίζει κανείς.
1
 
 
 
 
σχόλια
Κάνε καταγγελία. Βασικά πήγαινε στον ΟΑΕΔ και ενημέρωσε και έπειτα στην επιθεώρηση εργασίας. Άντε με τον κάθε ηλίθιο. Θα τον ξαναδείς; Οχι. Μήνες είναι ,θα περάσουν. Μόνο αν αρχίσουμε να μιλάμε θα μπορέσουμε να φτιάξουμε κάτι καλύτερο. Όσο δε μιλάμε,είμαστε συνένοχοι.
Scroll to top icon