ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.8.2018 | 11:41

Ό,τι μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα

Δεν είναι ανάγκη να αποδείξουμε σε κανέναν τίποτα. Μπορούμε να είμαστε καθώς πρέπει, μπορούμε να είμαστε και ό,τι να ναι. Οικογενειάρχες, άσωτοι, γεροντοκόροι, διαννοούμενοι, εργάτες, εργατικοί, τεμπέληδες, να παραιτηθούμε από τη δουλειά και να τρώμε όλη μέρα μακαρόνια από τα LIDL (με κέτσαπ), να γυμναζόμαστε, να είμαστε μοντέλα, να είμαστε χοντροί, να πλενόμαστε στο λάστιχο στην βεράντα με το βρακί, να κάνουμε Botox και να βάζουμε ψεύτικα βυζιά, να μην βλεπόμαστε, να κυκλοφορούμε με την παντόφλα, να πηγαίνουμε σινεμά μόνοι μας, να είμαστε αόρατοι, να κάνουμε εντύπωση ή τα γράφουμε όλα στα απαυτά μας. Τους τριγύρω μας όταν μας ζορίζουν- που μας ζορίζουν και δεν το καταλαβαίνουμε- σίγουρα να τους γράφουμε στα απαυτά μας. Κακό να μην κάνουμε μόνο. Όσο είναι αυτό εφικτό.
5
 
 
 
 
σχόλια
Καταλαβαίνω τη γενική θεωρία γύρω από το κείμενο σου. Πιο ορθό είναι να αγαπάμε τον εαυτό μας και να θέλουμε να βελτιωθούμε, για εμάς και όχι για την εικόνα που θα προβάλλουμε. Να κάνουμε αυτό που μας γεμίζει χωρίς ακρότητες και υπερβολές σεβόμενοι τους άλλους αλλα και τον εαυτό μας.
Scroll to top icon