ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.8.2018 | 16:39

Καλησπέρα

Εγώ θα πω τον πόνο μου εδώ, μιας και δεν έχω που αλλού να το πω και να με καταλάβει.Εγώ έχω μια σχέση εδώ και 1,5++ χρόνων, είμαστε και οι δύο φοιτητές και γνωριστήκαμε στη πόλη που σπουδαζουμε, και συχναζουμε στο ίδιο στέκι, και μένουμε και μαζί. Κάθε καλοκαίρι εγώ φεύγω για την πόλη μου και για δουλειά, και εκείνος στην δικιά του πόλη για διακοπές να δει τους φίλους του και τα συναφή. Εχθές του έστειλα μια φωτογραφία μου μετά το γυμναστήριο, μου είπε ότι έχει πάθει την πλάκα του μαζί μου μετά εκείνη την φωτογραφία. Γενικά ήμαστε πολύ καλά, μιλάμε συνέχεια, εκείνος βγαίνει Παρ όλα αυτά με περνάει τηλέφωνα και μου στέλνει στο μεσετζερ όπου και να είναι, είναι γλυκός, και χαίρομαι που τον έχω αυτόν τον άνθρωπο στην ζωή μου. Εμένα όμως το θέμα μου είναι ότι συνέχεια ζηλεύω, συνέχεια με πιάνει η ανασφάλεια και γυρνάνε διάφορα στο νου μου, μην τοίχων και έχει βρει άλλη, γιατί πηγαίνει σε διάφορα μέρη όπου έχει άπειρο κόσμο και συγκεκριμένα νεολαία που λέμε, καταλαβαίνετε, και εγώ αναρωτιέμαι πώς γίνεται να μην γνωρίσει έστω και μια κοπελα σε τόσα φεστιβάλ που πάει; Τον ρώτησα αλλά μου είπε ότι δεν έχει γνωρίσει κάποια, δεν το πιστεύω. Τέλος πάντων, παρανοω βλέπετε; Γενικά δεν το πολύ σκέφτομαι και πολύ τώρα τελευταία, λέω εντάξει ότι είναι να γίνει θα γίνει. Αλλά δεν θέλω με τίποτα να τον χάσω απ' τη ζωή μου αυτόν τον άνθρωπο. Αλλα δεν ξέρω αν έχουμε και μέλλον, διότι ήμαστε από διαφορετικά μέρη, και από πολύ μακριά, εγώ από νησί, εκείνος από στεριά.Μακάρι να πάνε όλα καλά και να τα βάλουμε κάτω και να προσπαθήσουμε μαζί να βαδίσουμε αυτο το δρόμο που λέγεται ζωή. Πλέων μόνο με εκείνον μπορώ να την φανταστώ την ζωή μου, με κανέναν άλλον, με το που σκέφτομαι κάποιον άλλον πχ αν πει κάποια φίλη μου αχ τκ κούκλος είναι αυτός , απλά τον παρατηρω και μου φαίνεται τέρμα αδιαφορος, η όταν δω κάποιον πρώην θα τρομάξω λίγο γιατί δεν θέλω να θυμώσει ο ανρθωπος μου, ότι και καλά είναι ένας πρώην μου εδώ, για κανέναν άλλον λόγο, επειδή ξέρει τους πρώην μου. Επίσης έχω σκεφτεί, αυτό δεν το έχω πει σε κανέναν, ότι θέλω να κανω τα παιδιά του. Θα ήθελα πάρα πολύ ένα παιδάκι σαν και εκείνον, ψηλό, έξυπνο, όμορφο, και καλοσυνάτο, πάρα πολύ θα το ήθελα, αν και σε φίλους και τέτοια λέω ότι δε θέλω να κάνω παιδιά αλλά με.εκεινον θα έκανα άνετα, ότι να ναι, κοριτσάκι , αγοράκι θα ήταν καλοδεχουμενο αν μου το έκανε εκείνος. Το θέμα.ειναι ότι ήμαστε ακόμα πολυ μικρή ,μιας κι εγώ το περνάω δύο χρόνια εκείνος είναι 22 εγώ 24 είναι ένας λόγος που φοβάμαι κιόλας ότι θα φύγει επειδή είναι μικρός αν και δεν φαίνεται ότι είναι μικρότερος μου, μη σας πω ότι σε μυαλό εγώ είμαι η μικρότερη. Αλλά φοβάμαι οτι ο φόβος θα γίνει πραγματικότητα. Μακάρι να μη με αφήσει όπως μου λέει, και να τον δω μετά από δύο μήνες αποστάσεις,.να το δω και να τον πάρω αγκαλιά να μη με αφήσει ποτέ ξανά.Σαγαπαω Π μου. Κι ας με κάνεις και ζηλεύω κάθε φορα, και μου γυρνάνε τα λαμπάκια τρεις φορές με διαφορετικό χρώμα.
1
 
 
 
 
σχόλια
η αρχη της αβεβαιοτητας...μεχρι να ανοιξει το κουτι δεν ξερουμε αν ειναι ζωντανη ή νεκρη η γατα!Ετσι και εσυ προσπαθεις να προσδιορισεις την σχεση σας χωρις να εχεις τα δεδομενα που σε ενδιαφερουν.Ειτε λοιπον θα συνεχισεις να ζηλευεις , ειτε θα διακοψεις σχεση, ειτε θα απολαυσεις αυτο που ζητε μαζι και θα δειξεις εμπιστοσυνη(αθωως μεχρι του εναντιου)
Scroll to top icon