ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.8.2018 | 23:51

Σε βαθιά νερά

Έμπλεξα με έναν τύπο, μου άρεσε πολύ. Στις 2 εβδομάδες επικοινωνίας μας, μου έστειλε γυμνή φωτογραφία του και πήγαινε την κουβέντα στο ερωτικο, σαν να τον ενδιέφερε μόνο αυτό. Μου αποκάλυψε πολύ σύντομα τις φαντασιώσεις του. Δε θα μπω σε λεπτομέρειες, παρά θα μονάχα ότι τον έλκυε ο,τι πιο διεστραμμένο και φρικιαστικό υπάρχει. Έξω από τα όρια του νορμαλ κατά πολύ. Αηδίασα, τον σιχάθηκα όμως την ίδια στιγμή σκεφτόμουν ότι μπορώ να τον αλλάξω! Τι ηλίθια που ήμουν. Ήταν ένας άνθρωπος που επένδυε μόνο στο απεχθές σεξ, δεν ήξερε τι πάει να πει συναίσθημα.Άρχισα να ενδίδω σε πολλά από αυτά που ζητούσε. Σιχαινομουν τον εαυτό μου. Τελικά συνειδητοποίησα πως δεν είναι μόνο τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Υπάρχουν κι αλλά είδη εθισμού. Έπρεπε να ξεκόψω. Κάθε μέρα το ελεγα στον εαυτό μου. Όμως δεν το έκανα. Άρχισα παράλληλα να υποψιάζομαι πως το άτομο αυτό είχε κι άλλου είδους θέματα, ψυχολογικά κυρίως. Δεν του άρεσαν οι εντάσεις, δεν ήθελε να θυμώνει, πετούσε υπονοούμενα για ‘παιδικά τραυματα’ κι πάντα μου έλεγε πως σε καμία περίπτωση δε θα ήθελα να τον δω θυμωμένο. Δεν είμαστε πια μαζί, όμως ακόμη τον σκέφτομαι. Θα μου πείτε γιατί; Δεν ξέρω. Ήταν ένας άνθρωπος που ήθελε απλώς να ικανοποιήσει τα βίτσια του κι εγώ ένα άτομο που έπεσε σε βαθιά νερά για χάρη του, που παραμέλησε τη δουλειά του και που έχασε τον εαυτό του. Προχωράω μπροστά.
4
 
 
 
 
σχόλια
"Στις 2 εβδομάδες επικοινωνίας μας, μου έστειλε γυμνή φωτογραφία του και πήγαινε την κουβέντα στο ερωτικο, σαν να τον ενδιέφερε μόνο αυτό"Δεν ειμαστε ομως σιγουροι γι αυτο...μην παρεξηγησουμε και τις προθεσεις του τσαμπα
Κοίτα, προφανώς και ήθελες όσα έκανες, δεν δέχομαι τη θεωρία της πτωχής κορασίδας που παρασύρθηκε από τον αληταρά, γιατί αυτόν γούσταρες. Και πολύ πιθανό, σε δεδομένη στιγμή να ξανακάνεις τα ίδια.
Να τον αλλάξεις ήθελες ή μήπως βρήκες την ευκαιρία που πάντα ήθελες να μπεις και εσύ μέσα σε όλη αυτήν την ανωμαλία;Και στο τέλος όταν πάρεις την τζούρα σου και το βαρεθείς την κάνεις πλαγίως με την δικαιολογία sorry είσαι πολύ ανώμαλος για εμένα και δεν μπορώ να σε αλλάξω.Εγώ ερωτεύτηκα τα μάτια σου και ας μου έστειλες με το καλημέρα dick pick.Είδα φως μέσα στο σκοτάδι της ψυχής σου...Έλεος.Και λογικό είναι στην τελική να τον σκέφτεσαι.Αυτό γίνεται όταν κάτι μας αρέσει και το κόβουμε απότομα.
Scroll to top icon