ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.8.2018 | 11:17

Μύκονος

Γεννήθηκα και μεγάλωσα σε αυτό το πανέμορφο νησί. Βέβαια όσο μεγάλωνα και αυξανόταν ο τουρισμός και η κίνηση του νησιού άρχισα να έχω δεύτερες σκέψεις. Οι γονείς μου δεν εργάζονται στο τομέα του τουρισμού άμεσα (η μητέρα μου είναι νοσηλεύτρια και ο πατέρας μου συγγραφέας) οπότε δεν είχα έτοιμη δουλειά στο νησί. Είμαι φοιτήτρια στο 3ο έτος του τμήματος αρχαιολογίας στην Αθήνα όπου μένω μόνιμα τη χειμερινή περίοδο όμως λόγω κάποιων διαταραχών και νευρώσεων που ανέπτυξα το περιβάλλον της πόλης με πνίγει. Το ίδιο και το νησί μου το καλοκαίρι. Η θεία μου τα τελευταία χρόνια λειτουργεί ένα από τα πιο επιτυχημένα ξενοδοχεία/restaurant στο νησί. Και έχω το εξής δίλημμα. Οι γονείς μου βλέποντας δύσκολη την επαγγελματική αποκατάσταση στο τομέα μου με ωθούν προς αυτή την επιλογή δηλαδή να δουλέψω με την θεία μου. Εγώ φέτος θα κάνω πρακτική στη Μύκονο πάνω στον τομέα των σπουδών μου που υπερλατρευω. Είμαι πολύ μπερδεμένη. Να πάω το καλοκαίρι να δουλέψω στη θεία μου ή να συνεχίσω με την πρακτική μου η οποία είναι αμισθί?
2
 
 
 
 
σχόλια
Πάω εγώ να δουλέψω με τη θεία αν δε θες εσύ . Την έχω λατρέψει τη Μύκονο και ανυπομονώ να πάρω πτυχίο ωστε να μη με δεσμεύει κάποια εξεταστική και να φύγω για σεζόν εκεί.
Θα σου ελεγα να δουλέψεις με τη θεία σου... να αποκτήσεις μια έστω και μικρη εμπειρία. Ο τουρισμός ειναι απο τους λίγους τομείς που εχουν δουλεια στη χώρα- Ειδικα αν το συγκρίνεις με το αρχαιολογικό- . Θα μπορέσεις να βγάλεις και τα δικά σου χρήματα.Οσο για την πρακτική, μην ανησυχεις... εχω την εντύπωση οτι βγαινουν συχνά προγράμματα.Υ.Γ. Σκέψου μετα τη σχολή σου να δώσεις και για τη σχολή ξεναγών! Δεν εχεις να χάσεις κατι.
Scroll to top icon