ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.8.2018 | 15:27

Αυτά..

Και τώρα που φεύγω τελικά, θέλω να (σου) πω, οτι μου αρέσεις πάρα πολύ.Μου αρέσει ο χαρακτήρας σου, το στυλ σου, ο τρόπος που συμπεριφέρεσαι, που κινείσαι, που μιλάς, που είσαι εσύ..Που κάνεις πράγματα που σου αρέσουν, που δε σε νοιάζει τι θα πουν, που είσαι αντιδραστικός εκεί που πρέπει, που είσαι ετοιμόλογος, που είσαι πανέξυπνος, που έχεις τέλειο χιούμορ, που είσαι καλός, που στηρίζεις τις επιλογές σου, που έχεις αποδεχθεί την ιδιαιτερότητα του χαρακτήρα σου, που έχεις συμφιλιωθεί μαζί της και που κάνεις όσους σε περιτριγυρίζουν, να σέβονται αυτό που είσαι. Θα ήθελα να είμαι κι εγώ σαν εσένα, σε πολλά πράγματα, να μη φοβάμαι να απομονωθώ, να βάζω τα όρια, με τον τρόπο που τα βάζεις κι εσύ. Κατα κάποιο τρόπο σε θαυμάζω τόσο πολύ! Είσαι απίστευτα ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, θα ήθελα πολύ να μπορούσαμε να κάνουμε παρέα. Ακόμα όμως κι αυτό, που δε θέλεις να κάνεις παρέα, μου αρέσει πολύ! Γιατί ρε φίλε, έχεις χαρακτήρα! Είσαι ο πιο ανεξάρτητος άνθρωπος που έχω γνωρίσει, ο πιο ψυχικά υγιής κι ας τους να σε λένε "περίεργο"..Θα μπορούσα να είμαι για μέρες μαζί σου, να συζητάω για ώρες ατελείωτες, να γελάω με τα αστεία σου, να θαυμάζω τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα..Οκ, ίσως θα ήθελα να κάνω και σεξ μαζί σου, όμως αυτό είναι άλλο θέμα. Δεν ξέρω γιατί μου βγαίνει και δε θέλω να μπω καν στη διαδικασία να το σκεφτώ. Κι επειδή όλα αυτά δε μπορώ να στα πω, τα γράφω, γιατί όπως είπε και η συνάδελφος, όταν τα λες κάπου, συμφιλιώνεσαι μαζί τους..Αν και δεν υπάρχει περίπτωση να το δεις -δεν έχω αποφασίσει κιόλας αν θα ήθελα να τα ξέρεις αυτά-, έχω κι εγώ φίλους που το καλοκαίρι μαυρίζουν..
1
 
 
 
 
σχόλια
Όπως λένε και οι Αμερικάνοι "λες και δεν μυρίζουν και τα δικά του κακά!" Μην θεοποιεις κανέναν τόσο πολύ. Ξεκίνα να συμπαθείς περισσότερο τον εαυτό σου και να μην θαυμάζεις κάποιον που δεν θελει να σε κανει ούτε παρέα. Δεν σημαίνει οτι είναι σημαντικότερος απο σένα. Οσο για την ψυχική του ισορροπία, κρατα μικρό καλάθι. Έχουν δει πολλά τα μάτια μου.
Scroll to top icon