ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.8.2018 | 23:34

Ονειροπαγιδα

Από παιδί έβλεπα πάντα πολλά όνειρα, τα οποία και τα θυμόμουν την επόμενη μέρα. Το τελευταίο χρόνο είτε έβλεπα μικρά όνειρα, που τα θυμόμουν, είτε δε τα θυμόμουν καθολου ή δεν έβλεπα.Κάποια στιγμή μου έκανε δώρο μια φίλη μου μια ονειροπαγιδα. Είπα και γω να τη βάλω πάνω από το κρεβάτι μου. Από εκείνη την ημερα βλέπω πολλά όνειρα και μάλιστα ότι πιο άκυρο υπάρχει. Ότι πιο κουλό. Πραγματικά. Στην αρχή δεν έδωσα σημασία, αλλά μετά από 2-3 μήνες που γίνεται αυτό και φυσικά μετά απ όλα αυτά τα όνειρα πραγματικά αρχίζω να σκέφτομαι πως κάτι γίνεται με την ονειροπαγιδα. Ποτέ δε πίστευα σε αυτά και την ονειροπαγιδα για ομορφιά την έβαλα. Αλλα παιδιά τα όνειρα είναι πραγματικά πολύ άκυρα. Πείτε μου γνώμες.
3
 
 
 
 
σχόλια
Στα δεκαπεντε μου,μου ειχαν παρει δωρο ή ειχα αγορασει μια τελεια ονειροπαγιδα...(Ειχα κ μια αγαπη στην ινδιανικη κουλτουρα τοτε)Την κρεμασα κ εγω με πολυ χαρα πανω/διπλα (παλι δεν θυμαμαι) απο το κρεββατι κ το ιδιο βραδυ ειδα εφιαλτη...Εκτοτε αρχισα να βλεπω με λιγο δεος τις ονειροπαγιδες κ τη φιλοσοφια τους...Επισης ποτε δεν καταλαβα εαν αυτο το "φυλακιζει τους εφιαλτες σου" ,σημαινει οτι δεν σε αφηνουν να δεις εφιαλτες ή αν οταν τους δεις ,τους διωχνουν κ δεν ξαναβλεπεις τους ιδιους...Παντως ακομα μου αρεσουν!
Scroll to top icon