ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.8.2018 | 13:10

Μεθυσμένος μια ζωή...

Ο πατέρας μου από μικρή ηλικία που ήμουν δεν θυμάμαι να έκανε και τίποτα σημαντικό στην ζωή του πάρα να πινει πρωί βράδυ... Μια ζωή ντρεπόμουν έτσι θυμάμαι τον εαυτό μου.... ,ως παιδί στο σχολείο πήγαινα και άκουγα να με σχολιάζουν για τον πατέρα μου να λένε λόγια ότι είναι χάλια και τύφλα όλη μέρα... Όχι ότι υπήρχε μέρα που να θυμάμαι πως δεν έπινε καθημερινά ακόμη και τώρα που είναι άνω τον 60 ετών συνεχίζει να πίνει και να προσβάλλει την μάνα μου ... Πάντα έτσι να μιλάει απαίσια και να υποτιμάει την μάνα μου που δουλεύει και τα φέρνει όλα σπίτι και αυτός κάθεται όλη μέρα και τα πίνει... Από παιδί ντρέπομαι ακόμη και τώρα που έφτασα στα 21 μου ντρέπομαι ακόμη και σχέσης να κάνω να φέρω το αγόρι μου σπίτι μου και να γνωρίσει τον πατέρα μου... Εγώ πρότυπο σωστού πατέρα δεν είχα πότε μου μόνο την μαμά μου είχα δίπλα μου να με στηρίζει και να με νοιάζεται μια ζωή για μένα η μάνα μου είναι και τα δυο και μάνα και πατέρας ,μαζί γιατί μπορεί να έχω πατέρα αλλά για μένα είναι σαν να μην έχω... το ξερω αυτός είναι δεν αλλάζει αλλά πότε του δεν νοιαστηκε ούτε για μένα ούτε για την μητέρα μου και αυτό είναι το παράπονο μου !! Το μόνο που ήθελε και θέλει είναι να πίνει και να βρίσκεται στον κόσμο του...
3
 
 
 
 
σχόλια
Καρδούλα μου γλυκιά πόσο σε καταλαβαίνω να ξερες.Πρέπει να κλείσεις σ ένα κουτάκι το παράπονό σου.Δεν θα αλλάξει αυτή η κατάσταση. Είναι σπό τις πιο δύσκολες.Μπράβο στη μαμά σου και σε σένα που τα καταφέρατε τόσα χρόνια.Γι αυτό και μόνο θα πρεπε να είσαι περήφανη κοπέλα μου.Οι υπόλοιποι δεν ξέρουν τι γίνεται μέσα στο σπίτι σου.Οι άνθρωποι που σε νοιάζονται πραγματικά όμως καταλαβαίνουν .Να είσαι σίγουρη γι αυτό.Εύχομαι να χαμογελάς γλυκιά μου!
Λες μπραβο που "τα καταφερανε τοσα χρονια". Λεω κριμα και κακως που η μανα ανεχτηκε αυτον τον ανθρωπο διπλα της και διπλα στα παιδια της τοσα χρονια. Σκετο παθητικό απο καθε άποψη.
Λέω μπράβο γιατί μιλάω από προσωπική εμπειρία.Γιατί ξέρω από πρώτο χέρι δυστυχώς και κάτω από χειρότερες συνθήκες αυτού του είδους την κατάσταση.Γιατί είναι σαν να βλέπω τη μελαγχολία στα μάτια του κοριτσιού ,γιατί δεν είναι νίκη να φεύγεις αφήνοντας συντρίμια πίσω σου ,ούτε είναι ήττα να μένεις παλεύοντας.
Scroll to top icon