ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.4.2013 | 16:08

αγαπημενοι μου θεσσαλονικεις

Μας τα εχετε ζαλισει με τη θεικη πολη σας. Ειστε καραψωναρες και τοπικιστες και πραγματικα εχουμε κουραστει να ακουμε για το ποσο γαματοι τυποι ειστε. Ακομα και τα τραγουδια που εχουν γραφτει για την πολη σας, εχουμε βαρεθει να τ'ακουμε.Guess what!!! Ναι, και σε αλλες πολεις της Ελλαδας εχουν πεντανοστιμα φαγηταΝαι, υπαρχουν και πιο ωραιες θαλασσες απο το (βρωμο)θερμαικοΝαι, και στην υπολοιπη Ελλαδα ξερουν και διασκεδαζουν Ναι, μπορεις και σε αλλες πολεις να ερωτευτεις Ναι, εχουμε περασει πολυ ωραια και οταν επισκεφτηκαμε και αλλες πολεις και οχι μονο στη δικη σας!!!Ναι, ΕΧΕΙ και πολυ καλυτερα απο τη Χαλκιδικη (σοκ;;;)Οχι, ο λευκος (γκρι-καφε)πυργος δεν ειναι δα και ο πυργος του Αιφελ !!!Οχι, αυτο το ΛΛΛΛΛ στην προφορα σας δεν ειναι καθολου σεξυΟχι, δεν ειναι αισθητικα ομορφο να πηγαινεις στο περιπτερο με το make-up και τη βλεφαριδα καγκελοΟχι, δε θελουμε αλλο να ακουμε τη θεωρια σας περι σουβλακιων-καλαμακιων, ελεος πια, βα-ρε-θη-κα-μεΦιλικα, μια αθηναια (κραξτε ελευθερα)
3
 
 
 
 
σχόλια
φιλική Αθηναία, φιλικά να σου πω ότι όλα τα παραπάνω δε τα λέμε εμείς, τα λέτε εσείς (οι Αθηναίοι) για τη Θεσ/νίκη και χαίρεστε σα τα ζαβά. Εμείς μεταξύ μας λέμε εντελώς άλλα, τα οποία ως Αθηναία δε πρόκειται ποτέ να μάθεις...ούτε τι πραγματικά λέμε μεταξύ μας για τη Θεσσαλονίκη ούτε και το πώς τα λέμε. ΚΡΑ! (σα τη Χαλκιδική πάντως δεν έχει).
Scroll to top icon