ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.8.2018 | 19:18

Need help

Είμαι 20 ετών και χθες έκανα για πρώτη φορά έρωτα με το παιδί που ήμασταν μαζί 4 μήνες. Το θέμα είναι πως σήμερα το πρωί ξύπνησα και πληροφορήθηκα ότι έχει γίνει βούκινο ότι ήμουν παρθένα. Ο ''καλός'' μου βγήκε και είπε σε όλους τους φίλους του ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ότι δήθεν είναι ο καλύτερος και πως κατάφερε και μου τον σφύριξε και πως θα με χωρίσει για να πάει στο επόμενο θύμα. Αυτό είναι επιβεβαιωμένο μου το είπε ένας γνωστός του ο οποίος μάλιστα είναι αρκετά καλό παιδί και έχει χρόνια σχέση με την ξαδέλφη μου οπότε με γνωρίζει καλά και θέλησε έτσι να με προστατεύσει και να πράξω καταλλήλως από εδώ και στο εξής. Λοιπόν, τι λέτε να κάνω; Δεν θα τον σκοτώσω όχι, αλλά πρέπει να σκεφτώ κάτι καλό για να ανταποδώσω. Καμία ιδέα;!
8
 
 
 
 
σχόλια
Α τον μαλάκα. Γελοιοποιήθηκε πολύ που πήγε και έκανε βούκινο ένα τέτοιο προσωπικό σου θέμα και δεν καταλαβαίνω καν γιατί το εκλαμβάνει σαν "κατόρθωμα" και το λέει. Δεν κέρδισε τον τίτλο του πρώτου σου όπως νομίζει γιατί εσύ του έδωσες την εμπιστοσύνη σου και τώρα την έχασε.
Αρχικά, ψυχραιμία. Στη συνέχεια πάρτον τηλέφωνο ή βρες τον, όπως νιώθεις άνετα και ξεφτίλισε τον. Δεν είχε κανένα δικαίωμα να γνωστοποιήσει ένα τέτοιο προσωπικό θέμα που αφορά και τους δυο σας. Δεν μπορεί να σε κάνει να νιώσεις άσχημα για ένα τέτοιο θέμα, διότι είναι προσωπική επιλογή του κάθε ανθρώπου πότε θα προχωρήσει σε μια σχέση ή όχι. Εσύ δεν χρειάζεται να νιώσεις άσχημα για κανένα λόγο και σε καμία περίπτωση. Η επιλογή να προχωρήσεις μαζί του σημαίνει ότι τον εμπιστεύτηκες και αυτός από ότι φαίνεται δε το πολυεκτίμησε. Ωστόσο, αν θες να πάρει το μάθημά του άρχισε να λες και εσύ ότι δεν ήταν καλός, δεν ήξερε πολλά πράγματα και σιγά τον εραστή που το παίρνει και πάνω του. Βέβαια, δεν θα σου πρότεινα κάτι τέτοιο, διότι με αυτόν τον τρόπο υποβιβάζεις και εσύ τον εαυτό σου. καλή τύχη! εύχομαι να πάνε όλα καλά.
Μπορείς απλά να τον διαψεύσεις σε όλους. Να μη δεχθείς δλδ ότι ήτανε ο πρώτος σου.Νομίζω πάντως ότι ο τύπος γελοιοποιηθηκε από μόνος του λέγοντας σε όλους κάτι τόσο προσωπικό σου.
Πλάκα κάνεις έτσι; Έχω ακούσει με τ' αυτιά μου γκόμενες να σχολιάζουν μεταξύ τους το μέγεθος των μορίων από τους γκόμενούς τους! Εκεί να πας να κράξεις. Αυτή κάποια στιγμή προφανώς και θα έχανε την παρθενιά τι με τον ένα τι με τον άλλο.
Scroll to top icon