ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.8.2018 | 20:59

Όσες φίλες μου έχουν αγόρι...

Ξεχνάνε ότι έχουν. Χωρίς καμία υπερβολή! Εδώ η μία από αυτές μιλούσε πόσες ώρες για τον άνδρα των ονείρων της και στο τέλος γελάει λέγοντας "ωχχ ξέχασα ότι έχω γκόμενο". Επιπλέον, όταν βγαίνουμε έξω φλερτάρουν συνεχώς με αγόρια και λενε ότι θα ήθελαν πολύ να γίνει κάτι μεταξύ τους. Γενικώς συμπεριφέρονται λες και είναι ελεύθερες! Και λένε συνεχώς οποιον κούκλο περναει μπροστά τους ότι είναι πολύ καλύτερος από αυτόν που έχουν.Μα καλά! Γιατί τα έχουν ακόμα με τους άλλους δεν καταλαβαίνω. Αλλά ναι, ξέχασα... Πώς θα το "παίξουν" επιθυμητές? Όταν είσαι ερωτευμένος θες μόνο έναν! Και το τονίζω! Μόνο έναν! Δεν πάει να περναει και ο Μπραντ Πιτ, εσύ τον άλλον θα διαλαγεις και τότε. Αυτό είναι έρωτας. Όχι αυτό που λένε οι φίλες μου ότι αισθάνονται. Αυτές και οσες/όσοι έχουν την ίδια συμπεριφορά... Μαντεψτε πόσες πιθανότητες έχουν να απατησουν τον σύντροφό τους. Σκληρά αυτά που λέω αλλά αληθινά.
6
 
 
 
 
σχόλια
Λογικά μιλάς για την εφηβική ηλικία όπου λογικά οι φίλες σου δεν είναι ερωτευμένες,κάνουν την πλάκα τους και "παίζουν" την ώρα που έχουν γκόμενο. Πρέπει να καταλάβεις ότι τα αγόρια αυτά δεν τα επέλεξαν επειδή τα ήθελαν πολύ όντως,αλλά για να κερδίσουν την τιμητική θέση της δεσμευμένης, που έχει όμως το ελεύθερο να το ξεχνάει όποτε θέλει. Μην κάνεις πλάτες στις φίλες σου. Αν δεν θες να μιλήσεις στα αγόρια τους κάνε κουβέντα με τις ίδιες,μην μας τα γράφεις μόνο εδώ γιατί η κοροιδία θα συνεχίσει
Εσύ για ποιο λόγο κάνεις πλάτες στις φίλες σου; Να πας να τα ξεράσεις όλα στα αγόρια τους αντί να γράφεις εδώ. Αυτό είναι το δίκαιο και το σωστό. Εκτός αν είσαι και εσύ το ίδιο τσόλι με αυτές.
Πολύ σωστά. Δεν πάει να τους τα πει , γιατί ξέρει ότι θα χάσει αυτές τις φίλες της αν το κάνει αυτό. Εγώ θα προτιμούσα να μην έχω τέτοιους φίλους-ες και ας έμενα μόνος παρά να έχω δίπλα μου τέτοιου χαμηλού επιπέδου ανθρωπάκια αγόρια και κορίτσια, που το μόνο που κάνουν είναι να ξεφτυλίζουν και να προσβάλλουν την σχέση τους. Η ηθική δυστυχώς για κάποιους δεν υπάρχει δυστυχώς..
Επειδή βρισκόμουν σε μια παρόμοια θέση προπερσι έχω να πω ότι δεν είναι καθόλου εύκολο να μιλήσεις στα αγόρια τους για τα καμώματα των φίλων. Από δική μου εμπειρία δεν είχα ποτέ ανταλλάξει κουβέντα μαζί τους. Πιστεύεις ότι έτσι στα ξεκαρφωτα θα ήταν εύκολο να τους τα πω? Το μόνο που θα κατάφερνα είναι να έχανα την παρέα μου και να μην είχα ανυλθρωοο για να βγει έξω. Και αυτές σιγά μην άλλαζαν. Θα χώριζαν πιθανόν με εκείνους και θα εκαναν το ίδιο πράγμα σε άλλους. (Όπως δηλαδή βλέπω ότι κάνουν τώρα, μόνο που έχω απομακρυνθεί λίγο από αυτές).Το καλύτερο που έχει να κάνει η εξ ώστε να μην έχει και τύψεις είναι να μιλήσει στις φίλες της σχετικά με αυτό. (Όχι ότι θα πετύχει και τίποτα αλλά λέμε τώρα).
Καλά μη βασίζεσαι και πολύ στα λόγια. Άντρες γυναίκες σε κάποιο συγκεκριμένο στάδιο ωρίμανσης, πουλάνε τη μαγκιά τους στην 'παρέα' αλλά όταν φάνε πόρτα πέφτουν στα πατώματα.
Scroll to top icon