ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.8.2018 | 15:09

Αναζήτηση σε super market

Σαν να ψάχνουν στα ράφια του super market περιγράφουν στις αναζητήσεις οι υποψήφιοι γαμπροί. Θέλω μια μινιον , μια ψηλή μια χοντρή κλπ Δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ
6
 
 
 
 
σχόλια
Το ίδιο ακριβώς γράφουν και οι γυναίκες. Για παράδειγμα δες πως οι περισσότερες αναζήτήσεις έχουν το ψηλός και εμφανήσιμος ανάμεσα στις προυποθέσεις.
Καταβάθος όλοι και όλες είμαστε λάτρεις του ωραίου. Αλλά για να ζητάμε κάτι συγκεκριμένο πρέπει και εμείς να μπορούμε να υποστηρίξουμε εξίσου αυτό που επιθυμούμε.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί η εξομολόγηση αναφέρει μόνο τους άνδρες και λέει στο τέλος περί ντροπής. Το να έχεις προτιμήσεις ,ανεξαρτήτως φύλου, δεν είναι ντροπή.
Γέλασα λίγο με την εξομολόγηση, αλλά έχει δίκιο. Πιστεύω ότι δεν είναι γενικά αξιόπιστες οι γνωριμίες μέσω ίντερνετ, όχι φυσικά ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι που ψάχνουν πραγματικά. Οι σχέσεις είναι δύσκολες, οι περισσότεροι/ες κλειστήκαμε στους εαυτούς μας και νομίζουμε πως μέσω ενός υπολογιστή θα βρούμε κάποιο σύντροφο. Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει οπτική επαφή και δεν υπάρχει σαφώς μια άμεση επικοινωνία.
Scroll to top icon