ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.8.2018 | 23:29

Ανάγκες

Είμαι μεταπτυχιακός φοιτητής 46 ετών και σιτίζομαι καθημερινά στη λέσχη της σχολής μου. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από το μενού. Πρόβλημα υπάρχει μόνο για 1-2 μηνες τον χρόνο όταν κλείνει το εστιατόριο για τις καλοκαιρινές διακοπές και αναγκάζομαι να μαγειρεύω τα ίδια και τα ίδια, ενώ χάνω τη μισή μέρα μαγειρεύοντας. Δεν ανησυχω τι θα κάνω μόλις τελειώσω τη σχολή μου καθώς σκοπεύω να συνεχίσω τις σπουδές μου (εργάζομαι, δεν εξαρτώμαι οικονομικά από γονείς). Αλλά μερικές φορές σκέφτομαι τι θα κάνω από άποψης φαγητού κάποια μέρα όταν ολοκληρώσω όλες τις σπουδές μου. Νομίζετε ότι αυτός είναι λόγος ευρεσης συντροφου? Πολλοί άνθρωποι σκέφτονται έτσι, αν και, όπως κι έγω, δεν έχουν καμιά αναγκη σύναψης σχέσης από συναισθηματικής άποψης/ Πώς το βλέπετε? Άλλωστε η σχέση δεν αποσκοπεί στην αμοιβαία κάλυψη αναγκών? Όποιες κι αν είναι αυτές, όχι απλά οι ερωτικές, οι οποίες δεν μ ενδιαφέρουν κιολας.
9
 
 
 
 
σχόλια
Κανεις δεν ειναι εδω για να κρινει κανεναν. Και το που αποσκοπει μια σχεση, ο καθενας το απαντα μονος του για τον εαυτο του. Αλλα επειδη νομιζω οτι ουτε εσυ θα την παλεψεις σε μια σχεση, ουτε ο αλλος ανθρωπος, προτινω και γω ή να προσλαβεις μαγειρισσα, ή ντελιβερι.Να προτεινω και την εφαρμογη cookisto, που κοσμος που μαγειρευει, πουλαει μεριδες απο το φαγητο/γλυκο της ημερας, λογικα θα σε βολεψει.
Και ο Σκλαβενίτης έχει μερίδες έτοιμου φαγητού, επίσης και κάποιες αλυσίδες φούρνων όπως ο Βενέτης, η μαμα κανένα ταπερακι στον κανακάρη της δεν δίνει; Άντε και κανένα ντιλιβερι, βολεύονται τα πράγματα. Άσε τις συντρόφους για κανέναν άλλο.Μην σου πω τπτ και για την (παρα)μόρφωση καλύτερα και σε στεναχωρήσω.
Δωρεάν συμβουλή!Το μάτι της κουζίνας εκτός απο το 1/2 έχει και άλλες θέσεις , το 1 το 2 το 3 ...Οσο αυξάνεται ο αριθμός αυξάνεται και η θερμοκρασία του.Μόνο αν το ρυθμίσεις στο 1/2 κάνουν τα ταπεινά μακαρονάκια μισή μέρα να βράσουν γιατί όποιος μαγειρεύει 2 - 3 φορές τον χρόνο δέν νομίζω να κάνει αρνάκι στην γάστα ?
Μάλιστα...Θες σύντροφο για να σου μαγειρεύει όχι γιατί θες έναν άνθρωπο δίπλα σου....Λοιπόν θα γίνω η πλύστρα αλλά δεν θα είμαι η σύντροφος...Θα φέρω την σκάφη να σου πλένω τα ρουχαλάκια μου μιας και μαγείρισσα βρέθηκε πιο πάνω... :-P
Τραγικο. Το κανω και εγω, ΣΚ να πηγαινω για το εστιατοριο στη δουλεια (δουλεια γιατι εστιατοριο ανθρωπινο/πεντακαθαρο/ποικιλια/τιμες προσγειωμενες). Το χειροτερο ειναι οτι βλεπω και ενα παππου στα 90, οποτε αναρωτιεμαι πως θα καταληξω.Αλλα αυτο δεν ειναι λογος για να ψαχνεις συντροφο. Τα εχεις μπλεξει.
Σου παιρνει την μιση μερα να μαγειρευεις; Καλα τι μαγειρευεις; Ενα ατομο εισαι, δεν ειστε λοχος.Εφοσον δεν ενδιαφερεσαι για σχεση, αν ειναι κατι να παρεις, παρε μαγειρισσα.
Scroll to top icon