ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.8.2018 | 13:00

Τίποτα

Δε μου δίνει τίποτα χαρά, εδώ και μήνες. Ο σύντροφός μου δε με καταλαβαίνει, καθώς περνάω μια πολύ αγχωτική περίοδο και είμαι σε τέλμα ως προς τη δουλειά μου. Η απάντησή του είναι κάντα να τελειώνεις. Προσπαθώ να του εξηγήσω ότι δεν είναι τόσο απλό, ότι δεν μπορώ να το κάνω και αυτό είναι το πρόβλημά μου. Με είπε κακομαθημένη και ότι γκρινιάζω για το τίποτα. Στενοχωρήθηκα πολύ και έχω βυθιστεί ακόμη περισσότερο μέσα στο βούρκο.
7
 
 
 
 
σχόλια
Όταν νιώθεις λιώμα ψυχολογικά και να βυθίζεσαι στον βουρκο, ο μονος τροπος για να βγεις ειναι να σε τραβηξουν εξω τα δικα σου ατομα. Θελεις ψυχολογικη υποστηριξη απο τον ανθρωπο σου, οχι γκρινια και προσβολη. Μιλα του, και αν συνεχισει να σε μηδενιζει ετσι καλυτερα να φυγεις.
Αυτο που περιγραφεις, ακουγεται λιγο σαν μια μινι καταθλιψη. Τιποτα ανησυχητικο, συμβαινει και στους καλυτερους απο μας, αλλα θα ηταν καλο να επισκευθεις καποιον επαγγελματια.Ολοι περναμε δυσκολες και αγχωτικες περιοδους στη δουλεια και τη ζωη μας, οποτε πρεπει να μαθουμε να τα διαχειριζομαστε, χωρις να μας προκαλουν τοση πιεση.Κουραγιο και πες στο φιλο σου, οτι επειδη δεν καταλαβαινει κατι, δε σημαινει οτι γκρινιαζεις χωρις λογο ουτε οτι εισαι κακομαθημενη.
Scroll to top icon