ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.8.2018 | 13:13

Συγγνώμη

Κι από μένα..Που κρατήθηκα και δεν σου είπα εγκαίρως ο τι νιώθω για σένα κι ας μην γινόταν τίποτα τότε.. Που ήμουν και είμαι επικριτική..Δεν το κάνω επίτηδες.. Και με τον εαυτό μου είμαι πάντα αυστηρή και μπυ τα χώνω για τα λάθη μου.. Ξέρω πως είναι άσχημο.. Αλλά σε προκαλούσα για να μου μιλάς.. Ήθελα να μου μιλάς.. Να μου μιλάς. Αυτό..
8
 
 
 
 
σχόλια
Πώς γίνεται να απαντηθεί μία εξομολόγηση με άλλη εξομολόγηση με διαφορά 15 λεπτών, ενώ η πρώτη δεν είχε ανέβει ακόμα;; Ο.οΚάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας... :| (μπορεί και να κάνω λάθος, είπαμε, είμαι ολίγον τι άσχετη! :Ρ)
Κοίτα να δεις. Τα από εδώ το μόνο που κάνουν είναι να τρυπάνε τις καρδιές μας περισσότερο. Δημιουργούν λάθος εντυπώσεις και φαντάζομαι ότι αρκετές φορές κατά λάθος θα ανταλλάζουν μηνύματα αγάπης ο Μίτσος προς τον Αποστόλη αντί για την Μαρία.Διατηρούμε αυτή την ελπίδα ότι κάτι υπάρχει στην ατμόσφαιρα και δεν προχωράμε σε επικοινωνία γιατί θα απαντηθεί αυτό το .. ΙΣΩΣ. Και φοβόμαστε την απάντηση που θα πάρουμε γιατί μπορεί να σημαίνει το ΤΕΛΟΣ.Και διαιωνίζουμε την αγωνία μας γιατί εμείς δεν είμαστε "Μονάχοι" εμείς είμαστε "πρώην", είμαστε σε καλύτερη μοίρα (Κούνια που μας κούναγε)Η λύση ? πας μπροστά της/του και λες πάμε το βράδυ στο αγαπημένο μας μέρος να μιλήσουμε? Παγκάκι είναι αυτό, αυτοκίνητο, κούνια, δέντρο .. ξέρει εκείνη/εκείνος.
Να σου και η σουσουραδα ξεμυτισε!Αγαπημενη μου ασε τις απαντησεις εδω .. ουτε η Φατμαγκιουλ τοσα επεισοδια! Παρε τηλ το κόκορικο που εγραψε πριν απο εσενα και βρειτε τα ...διαφορετικα καντε το λιγο πιο δραματικο , μια ανατροπη βρε παιδι μου!Να εχει και για μας ενδιαφερον που τα διαβαζουμε!
Scroll to top icon