ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.8.2018 | 05:05

Με αρέσει μια ομορφη κοπέλα....

....στην εργασία μου.Στα διαλείμματα κάνουμε χιούμορ και υπάρχει χημεία μεταξύ μας.Υπάρχει όμως κάτι σκοτεινό.Εγώ δεν εχω δημιουργησει ποτέ σχέση στο παρελθόν . Πώς θα της πω ότι μέχρι τώρα την περνούσα με ιεροδουλες ?????!!!!!!!!!!!!!!!!Εξομολογούμαι οτι νιώθω άσχημα που αν της πω την αλήθεια τότε ” μην τον είδατε τον Παναη”Κωνσταντίνος 39 ετών
4
 
 
 
 
σχόλια
Αν προχωρήσει αυτή η χημεία που αναφέρεις και γίνει σχέση, πρέπει να της πεις την αλήθεια. Πιθανά δεν θα θέλει να συνευρεθεί μαζί σου σεξουαλικά και θα έχει ενδοιασμούς..αυτό θα πρέπει να το αντιμετωπίσεις ψύχραιμα και να είσαι προετοιμασμένος. Ψάξε μέσα σου να βρεις μια εξήγηση για την οποία δεν έκανες σχέση τόσα χρόνια με κοπελα αλλά κατέφευγες σε τέτοιες λύσεις. Αφού την βρεις θα την μοιραστείς και μαζί της, ίσως καταλάβει. Θα πρεπει να είσαι ειλικρινής με το παρελθόν σου και δυναμικός μαζί της.
Κοίτα, χωρίς ευγένειες θα στο πω γιατί δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα: εφόσον της πεις την πλήρη αλήθεια, θα σε δει σα ζόμπι και θα σε θεωρήσει προβληματικό που σέρνεις επάνω σου όλα τα ΣΜΝ του κόσμου.
Κωνσταντίνε,Ως γυναίκα μου είναι απίστευτα δύσκολο να αντιληφθώ πως ένας άντρας 39 χρονών (ο οποίος προφανέστατα είναι σε θέση να κερδίσει το ενδιαφέρον κάποιας γυναίκας- όπως όλοι οι άνθρωποι και όπως τώρα αποδεικνύεται) έχει παρευρεθεί ερωτικά μόνο με ιερόδουλες. Είμαι κατά 99% σίγουρη ότι το ίδιο θα σκεφτεί κι αυτή. Άρα το ζητούμενο δεν είναι πως θα πεις αυτό που πρέπει να πεις (γιατί πρέπει), αλλά η εξήγηση που θα το πλαισιώσει. Από εκεί και πέρα να είσαι προετοιμασμένος ότι η κοπέλα αυτή θα φοβηθεί για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, καθώς και το εάν η συνήθειά σου αυτή αποτελεί ή μη κάποιου είδους εθισμό. Αυτά νομίζω είναι τα ζητήματα που θα προκύψουν. Καλή τύχη.
Scroll to top icon