ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.9.2018 | 14:23

Καχυποψία

Γιατί οι άνθρωποι στις μέρες μας είναι τόσο καχύποπτοι; Πάς να βοηθήσεις κάποιον και νομιζει πως θες κάτι απο αύτον, Χαμογελάς και λές καλημέρα σε κάποιον άγνωστο και περιμένουν να ακούσουν τι θα τους ζητήσεις. Παίρνεις τηλέφωνο έναν φίλο μετά απο καιρό και κάποια χάρη θα πρέπει να θες. Βαρέθηκα με αυτη τη φάση. Πρόσφατα χώρισα. Γιατί; Γιατί δεν κέρδισα ποτέ την εμπιστοσύνη της. Την παίρνω γιατί απλά την ένοιωσα δικό μου άνθρωπο και θέλω μόνο να ακούσω το τι κάνει, και μου λέει οτι δεν νομίζεις πως την παίρνω για αυτό. Γιατί ύπάρχει αυτός ο κοινωνικός κύκλος γεμάτος με τσάτσους και υποκριτές; Γιατί όλοι απάτουν και δεν μπορώ να βρώ έναν ανθρωπο που με ενδιαφέρει και να νοιώθω ήσυχος και εγώ και αυτή, πως είμαστε πιστοί και ειλικρινής ο ένας στον άλλο; Γιατί να μην υπάρχουν ειλικρινείς και καλοπροαίρετοι άνθρωποι; Δεν θέλω να μου δώσετε κατι επειδή σας το ζήτησα, θέλω να μου δώσετε κάτι γιατί βλέπετε πως το χρειάζομαι, η γιατί θα σας ικανοποιήσει η προσφορά σας, ή αλληλεγγύη. Δεν μπορεί, κάπου θα υπάρχει μια κοινωνία καλών ανθρώπων και υπόσχομαι πως θα την βρώ. Έλληνα σταμάτα να υποκρίνεσαι, να προσπαθείς να υποβαθμίσεις τους άλλους και να βρείς παραθυράκια για τον εαυτό σου και μάθε να πιστεύεις στους άλλους, ωστε να πιστεύουν και οι άλλοι σε σένα.
1
 
 
 
 
σχόλια
Χώρισες επειδή δε σε ήθελε πραγματικά, μην το βαφτίζεις ως ''έλλειψη εμπιστοσύνης''. Αν σε ήθελε, θα σε εμπιστευόταν κιόλας.Κατά τα λοιπά, θεωρώ πως παντού υπάρχουν εξαιρέσεις, απλά είναι λίγο δύσκολο να τις ανακαλύψεις.
Scroll to top icon