ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.9.2018 | 13:12

γιατι?

διαβαζουμε συνεχεια εδω εξομολογησεις απο ατομα, αντρες και γυναικες οπου εχουν μια σχεση...πιο πολυ στο μυαλο τους. οι περισσοτεροι παραπονιουνται πως το ταιρι τους δεν ικανοποιει την σχεση ετσι οπως την επιθυμουν. ειτε τους εχουν για καβαντζα ειτε μονο σεξ κτλ κτλ...δεν υπαρχουν πραγματικα ερωτευμενα ζευγαρια? η μονο εδω εμφανιζονται ατομα με μονοπλευρα αισθηματα? ολοι λετε δεν μου στελνει μηνυματα,δεν μου δειχνει οτι με αγαπαει, με θυμαται μονο για σεξ κτλ κτλ. οκ εννοειται οτι αν καποιος σου φερεται ετσι και το ανεχεσαι τοτε φταις κι εσυ αλλα δεν υπαρχει ζευγαρι οπου αντρας και γυναικα να νιωθουν εξισου το ιδιο? να τον αγαπας τον αλλον και να θες να τον κανεις ευτυχισμενο? δε γινεται να κοπιαζει μονο ο ενας και περισσοτερο να ζει τη σχεση στο μυαλο του.τελειωσε ο ερωτας? εγιναν ολα μονο σεξ?
4
 
 
 
 
σχόλια
Δεν αντιλαμβάνομαι το ερώτημα σου. Η στήλη λέγεται "εξομολογήσεις". Τι εξομολογούμαστε συνήθως; Τα ζόρια μας, έτσι δεν είναι;Αυτά που διαβάζεις εδώ μέσα επομένως, δεν αντιπροσωπεύουν στο σύνολο της, την ζωή εκεί έξω. Υπάρχουν και αγαπημένα ζευγάρια. Απλά, δεν έχει νόημα να μπουν εδώ σε αυτή τη στήλη. Εδώ θα βρεις, ως επί το πλείστον, ερωτήματα προβληματισμένων ανθρώπων που ζητούν τη συνδρομή τρίτων, μήπως καταφέρουν να δουν/λύσουν τα θέματα τους μέσω μιας άλλης οπτικής.
(Συνέχεια.. )Δεν είναι ομως έτσι. Υπάρχει έρωτας και αγάπη και αμοιβαία αισθήματα. Χρειάζεται λιγη υπομονή μέχρι να τα βρεις και να μην ξοδευεσαι σε λάθος σχέσεις.
Scroll to top icon